Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ιδέες

Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν τέλεια σπίτια. Υπάρχουν όμως σπίτια που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα των ανθρώπων που μένουν σε αυτά. Σπίτια που εκφράζουν το στιλ μας, με λειτουργικά έπιπλα και αντικείμενα που καλύπτουν τις ανάγκες μας και μας κάνουν να νιώθουμε άνετα. Εδώ θα βρείτε ευρηματικές ιδέες και λύσεις για καλύτερη καθημερινή ζωή.

Κατηγορίες

Φθινοπωρινή ανανέωση, μέρος Ι

Η αρχή κάθε εποχής είναι μία καλή ευκαιρία για να ανανεώσουμε το σπίτι μας. Εδώ είναι το πρώτο μέρος των αγαπημένων μας τάσεων για το φθινόπωρο.

4 φθινοπωρινές ιδέες για να ζεστάνουν το σπίτι

Νιώστε άνετα αυτό το φθινόπωρο. Το υποδεχόμαστε με φυσικά υλικά, αφράτα υφάσματα και απαλά χρώματα.

Καλωσορίστε το φθινόπωρο με στιλ

Εδώ θα βρείτε τις τελευταίες τάσεις του φθινοπώρου. Η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Linda Åhman μας δείχνει πόσο εύκολο είναι να υποδεχτούμε και εμείς το φθινόπωρο στο σπίτι με τις νέες τάσεις.

Πώς να οργανώσετε την ντουλάπα σας

Το τέλος του καλοκαιριού είναι η κατάλληλη εποχή για να οργανώσετε την ντουλάπα σας. Να αποφασίσετε τι πρέπει να αποθηκευτεί για την επόμενη χρονιά και τι πρέπει να δώσετε. Γιατί να μην δωρίσετε τα παλιά σας ρούχα και αντικείμενα σε κάποιον που τα έχει ανάγκη και να κάνετε μία πράξη αγάπης;

Ιδέες και λύσεις για να αποθηκεύσετε τα καλοκαιρινά ρούχα

Ήρθε η εποχή που θα πρέπει να αποθηκεύσετε τα καλοκαιρινά ρούχα και να βγάλετε τα χειμωνιάτικα. Για αυτό το λόγο σας εμπνέουμε με ιδέες και λύσεις ώστε να τα αποθηκεύσετε με τέτοιο τρόπο που θα είναι εύκολο να τα ξαναβγάλετε τις ηλιόλουστες μέρες.