Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ιδέες

Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν τέλεια σπίτια. Υπάρχουν όμως σπίτια που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα των ανθρώπων που μένουν σε αυτά. Σπίτια που εκφράζουν το στιλ μας, με λειτουργικά έπιπλα και αντικείμενα που καλύπτουν τις ανάγκες μας και μας κάνουν να νιώθουμε άνετα. Εδώ θα βρείτε ευρηματικές ιδέες και λύσεις για καλύτερη καθημερινή ζωή.

Κατηγορίες

Ήρθε η άνοιξη, ώρα για πικ νικ

Ήρθε η ώρα να φτιάξετε το καλάθι με τα τρόφιμα και τα ποτά, να μαζέψετε τους αγαπημένους σας φίλους και να βγείτε έξω. Φτιάξαμε και σας προτείνουμε 3 πικ νικ σετ με ανοιξιάτικη διάθεση.

5 διασκεδαστικά παιχνίδια στον κήπο με ένα κομμάτι ύφασμα

Θέλετε να δελεάσετε τα παιδιά για να βγουν να παίξουν στον κήπο παρά να κάθονται μπροστά από την τηλεόραση ή το tablet; Ίσως να έχουμε την λύση! Πήραμε αυτό το κομμάτι ριγέ ύφασμα και σκεφτήκαμε διάφορους ευχάριστους τρόπους που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί. Με λίγη φαντασία και ψαλίδια ξεκινήσαμε φτιάχνοντας αυτήν την απλή σκηνή που κρεμάσαμε με σπάγκο.

Παρουσίαση σπιτιού: μεταφέρετε το καθιστικό σας έξω

Φέτος το καλοκαίρι, χρησιμοποιήστε υφάσματα για να μετατρέψετε τον εξωτερικό σας χώρο (κήπο, ταράτσα ή μπαλκόνι) σε ένα αναπαυτικό καθιστικό σαν αυτό του σπιτιού σας…

Τρόποι για να χρησιμοποιήσετε την πολυαγαπημένη μας μπλε τσάντα

Αγαπάμε τη μπλε τσάντα FRAKTA για πολλούς λόγους: ανθεκτικό πλαστικό, καθαρίζεται εύκολα, ελαφριά, οικονομική. Οι χρήσεις της; Άπλυτα, διαλογή απορριμμάτων, μετακόμιση; Δείτε τις δικές μας ιδέες για να κάνετε αυτή την τσάντα πιο λειτουργική.