Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

IKEA Λευκωσία

Κλειστό

Σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης σχετικά με την αναστολή λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για διάστημα 4 εβδομάδων, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Κατάστημα ΙΚΕΑ Λευκωσία και το Κέντρο Σχεδιασμού και Παραγγελίας ΙΚΕΑ Λεμεσός, θα παραμείνουν κλειστά από τις 16 Μαρτίου. Μην ανησυχείτε αν είχατε σκοπό να επιστρέψετε κάποιο προϊόν! Η επιστροφή θα μπορεί να πραγματοποιηθεί σε 40 ημέρες από την ημερομηνία επαναλειτουργίας των καταστημάτων μας. Σας παροτρύνουμε να εκμεταλλευτείτε από την ασφάλεια της κατοικίας σας τις πολλαπλές δυνατότητες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, με παράδοση στον χώρο σας. 
Πληροφορίες Καταστήματος

Βεργίνας 1 2030 Στρόβολος, Λευκωσία

T: (+357) 22 502 502
F: (+357) 22 502 599

Πώς θα έρθετε στο κατάστημα μας:
Με μέσα μαζικής μεταφοράς

Λεωφορεία 158 & 160 --> Στάση "Γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας"

Με το αυτοκίνητο

Η ΙΚΕΑ Κύπρου σας καλωσορίζει με χώρο δωρεάν στάθμευσης. Θα βρείτε ειδικά οριοθετημένες θέσεις για οικογένειες και ΑμεΑ.

ΑΠΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑ (κέντρο πόλης)
Από τα φώτα του Καλησπέρα, προχωρήστε ευθεία προς τον αυτοκινητόδρομο. Πάρτε τη δεύτερη έξοδο προς τα Λατσιά. Στον κυκλικό κόμβο, πάρτε την τρίτη έξοδο στα δεξιά. Στρίψτε αριστερά στο χώρο στάθμευσης της ΙΚΕΑ.

ΑΠΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟ
Από τον κυκλικό κόμβο (στην είσοδο της Λευκωσίας) πάρτε τη δεύτερη έξοδο για να εισέλθετε στην Οδό Καλάμων προς το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Στον κυκλικό κόμβο στρίψτε αριστερά και πάρτε τη πρώτη έξοδο στα αριστερά. Προχωρήστε αριστερά, μετά από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Στρίψτε αριστερά και εισέλθετε απευθείας στο χώρο στάθμευσης της ΙΚΕΑ.

ΑΠΟ ΛΑΡΝΑΚΑ, ΛΕΜΕΣΟ ΚΑΙ ΠΑΦΟ
Πάρτε τον αυτοκινητόδρομο προς Λευκωσία. Μετά από το ΓΣΠ, πάρτε τη τελευταία έξοδο στα αριστερά (προς Στρόβολο), πριν από την αερογέφυρα. Στον κυκλικό κόμβο, πάρτε τη τρίτη έξοδο για να εισέλθετε στην Οδό Καλάμων προς το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Στον κυκλικό κόμβο στρίψτε αριστερά και πάρτε τη πρώτη έξοδο στα αριστερά. Προχωρήστε αριστερά, μετά από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Στρίψτε αριστερά και εισέλθετε απευθείας στο χώρο στάθμευσης της ΙΚΕΑ.

Ώρες λειτουργίας

* Μόνο Δευτέρα- Σάββατο
Το κατάστημά μας είναι κλειστό: 01/01, 02/01, 06/01, 02/03, 01/04, 19/04, 20/04, 01/05, 08/06, 15/08, 25/12, 26/12

Επιλογή καταστήματος

IKEA Λευκωσία