Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ιδέες για ένα παιδικό υπνοδωμάτιο με πολλές αποθηκευτικές λύσεις

Δείτε πως ένας διακοσμητής εσωτερικών χώρων σχεδίασε ένα παιδικό υπνοδωμάτιο που αφήνει την φαντασία των παιδιών ελεύθερη, με αρκετό χώρο για να εκφράσουν την δημιουργικότητά τους με τη βοήθεια αποθηκευτικών χώρων.

Φτιάξτε το σκηνικό

«Τα λευκά είδη είναι ένας ωραίος τρόπος για να δώσετε χρώμα στο παιδικό δωμάτιο,» λέει η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Ana Rita Jose Mestre. «Επιλέξαμε παιχνιδιάρικο ύφος για να πετύχουμε ένα ονειρικό αποτέλεσμα. Το επεκτεινόμενο κρεβάτι μεγαλώνει μαζί με το ύψος των παιδιών σας, οπότε μπορείτε απλώς να ανανεώνετε τα λευκά είδη για να αλλάξετε το στιλ του δωματίου.»

Κάνετε χώρο για παιχνίδι

«Επιλέγοντας ένα χρώμα για όλο το υπνοδωμάτιο, θα υπάρχει ισορροπία,» λέει η Rita. «Δημιουργεί γαλήνη, η οποία βοηθάει στον ύπνο και στα όνειρα. Έχουμε επιλέξει να μην τοποθετήσουμε πολλά μεγάλα έπιπλα για να υπάρχει χώρος για παιχνίδι στα μαλακά χαλιά.»  

Λειτουργική αποθήκευση

«Όταν θέλουμε σε ένα δωμάτιο να γίνονται πολλές δραστηριότητες, τότε πρέπει να είναι πολύ καλά οργανωμένο,» λέει η Rita. «Επιλέξετε αποθηκευτικές λύσεις που θα χρησιμεύσουν με πολλούς τρόπους. Τα ανοιχτά ράφια για παράδειγμα βοηθούν στο να δώσετε την προσωπική σας πινελιά στο υπνοδωμάτιο, να φτάνει το παιδί σας εύκολα τα αντικείμενά του και να παίζει με ασφάλεια. Θα το βοηθήσει πολύ επίσης, αν βάλετε φωτογραφίες έξω από τα κουτιά με τα αντικείμενα που περιέχουν.»

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.