Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
PLATSA, ανοιχτή μονάδα αποθήκευσης ρούχων, 604.526.02

PLATSA ανοιχτή μονάδα αποθήκευσης ρούχων

604.526.02

€ 70,00
350 πόντους επιβράβευσης
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (3 MB)
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Πλαίσιο, βάθος: 40 cm
Πλάτος σκελετού: 80 cm
Ύψος σκελετού: 180 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 185 cm
Πλάτος: 44 cm
Ύψος: 6 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 13.09 kg
Μεικτό βάρος: 15.36 kg
Ακαθάριστος όγκος: 50.5 l
Υλικό
Υλικό
Επιφάνεια/ Ρυθμιζόμενο ράφι:
Ατσάλι, Επένδυση με σκόνη εποξειδική/πολυεστέρα, Υλικό γεμίσματος από χαρτί σε κυψελοειδές σχήμα (100% ανακυκλωμένο) Ράγα κρεμάσματος ρούχων/ Σκελετός/ Επιφάνεια πλάτης:
Ατσάλι, Επένδυση με σκόνη εποξειδική/πολυεστέρα
Σύνοψη
Σύνοψη
Έχετε καλή εικόνα και μπορείτε εύκολα να βρείτε το ιδανικό σύνολο. Χρησιμοποιήστε το μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα μέρη στη σειρά PLATSA για να δημιουργήσετε την αποθήκευση ρούχων που πάντα επιθυμούσατε.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Το έπιπλο θα πρέπει να στερεωθεί στον τοίχο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην κρεμάτε αυτόν τον σκελετό σε τοίχο. Τα διαφορετικά υλικά τοίχου απαιτούν διαφορετικούς τύπους εξαρτημάτων στερέωσης. Χρησιμοποιήστε εξαρτήματα κατάλληλα για τους τοίχους του σπιτιού σας, πωλούνται χωριστά. Το ράφι μπορεί να τοποθετηθεί στο πάνω ή στο κάτω μέρος του σκελετού. Αν τοποθετήσετε έναν σκελετό PLATSA στο δάπεδο, πρέπει να συμπληρωθεί με πόδια LÄTTHET, πωλούνται χωριστά. Πρέπει να ολοκληρωθεί με πόδια ή στηρίγματα LÄTTHET, πωλούνται χωριστά. Η ράγα ρούχων χωράει περίπου 15-20 πουκάμισα σε κρεμάστρες. Ένα ράφι χωράει 15 διπλωμένα παντελόνια ή 30 μπλούζες. Περιλαμβάνονται 1 ρυθμιζόμενη ράγα ρούχων και 1 ρυθμιζόμενο ράφι.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια λύση αποθήκευσης που να ταιριάζει στις ανάγκες και στον χώρο σας, συνδυάζοντας σκελετούς με διαφορετικά ύψη και βάθη.Μπορείτε εύκολα να συνδέσετε πολλούς σκελετούς PLATSA μαζί χρησιμοποιώντας τα κλιπ που περιλαμβάνονται. Επίσης, μπορείτε εύκολα να τους τοποθετήσετε και να τους αφαιρέσετε χωρίς εργαλεία και χωρίς να έχετε ορατές οπές από βίδες στο εξωτερικό.
Τα πόδια LÄTTHET ανασηκώνουν τη σύνθεση PLATSA από το δάπεδο, δίνοντάς της μια πιο ελαφριά εμφάνιση και διευκολύνοντάς σας να καθαρίζετε από κάτω.Ιδανικό για περιορισμένους χώρους, καθώς ο σκελετός είναι στενός.
Η σειρά LÄTTHET προσφέρει περισσότερες επιλογές εξωτερικής επένδυσης για να συνδυάσετε με τους σκελετούς PLATSA.