Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στην ιστοσελίδα μας. Αν συνεχίσετε χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, συμφωνείτε να λαμβάνετε όλα τα cookies από την ιστοσελίδα IKEA Κύπρου
Καλώς ήλθατε στην IKEA
LIERSKOGEN κομοδίνο, 403.308.62 [1]
LIERSKOGEN κομοδίνο, 403.308.62 [2]
LIERSKOGEN κομοδίνο, 403.308.62 [3]
LIERSKOGEN κομοδίνο, 403.308.62
Πληροφορίες Προϊόντος

Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε αυτό το κομοδίνο στο ύψος του κρεβατιού σας και στις ανάγκες αποθήκευσής σας. Χάρη στην ευελιξία του, μπορείτε επίσης να το τοποθετήσετε δίπλα στην πολυθρόνα που διαβάζετε ώστε να έχετε κοντά σας σνακ και περιοδικά.

Διαστάσεις Προϊόντος

Ύψος: 74 cm
Διάμετρος: 42 cm

Διαστάσεις Συσκευασίας

Ποσότητα: 1
Μήκος: 43 cm
Πλάτος: 43 cm
Ύψος: 15 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 8.79 kg
Μεικτό βάρος: 9.75 kg
Ακαθάριστος όγκος: 28.0 l

Υλικά

Επάνω επιφάνεια:
Iνοσανίδα, Ακρυλικό χρώμα Επιφάνεια στήριξης/ Καλάθι/ Κοντάρι:
Ατσάλι, Επένδυση με σκόνη εποξειδική/πολυεστέρα Δίσκος βάσης:
Ατσάλι, Γαλβανιζέ, Ηλεκτροστατική βαφή

Σύνοψη

Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε αυτό το κομοδίνο στο ύψος του κρεβατιού σας και στις ανάγκες αποθήκευσής σας. Χάρη στην ευελιξία του, μπορείτε επίσης να το τοποθετήσετε δίπλα στην πολυθρόνα που διαβάζετε ώστε να έχετε κοντά σας σνακ και περιοδικά.

Τι είναι καλό να γνωρίζετε

Ακατάλληλο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Ακατάλληλο για χρήση σε δωμάτια με υγρασία. Περιλαμβάνονται 3 πόδια με διαφορετικά ύψη: 17 cm, 19 cm και 36 cm. Μπορεί να συμπληρωθεί με τα προστατευτικά δαπέδου FIXA, για την προστασία της από κάτω επιφάνειας.

Σχεδιαστής

Henrik Preutz

Πλεονεκτήματα

Μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος του τραπεζιού, καθώς το πόδι αποτελείται από 3 τμήματα σωλήνων σε διαφορετικά μήκη.Αλλάζοντας τον αριθμό των σωλήνων και συνδυάζοντάς τους με διαφορετικούς τρόπους, μπορείτε να προσαρμόσετε το ύψος του τραπεζιού ανάλογα με τις ανάγκες σας - και να το αλλάξετε όποτε θέλετε.
Οι τρεις σωλήνες είναι εύκολο να τοποθετηθούν και να αποσυνδεθούν μεταξύ τους - απλώς γυρίστε και βιδώστε.Το καλάθι κάτω από το τραπέζι σάς δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύετε π.χ. βιβλία και τηλεχειριστήρια, διατηρώντας την επιφάνεια του τραπεζιού ελεύθερη.
Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού, π.χ. ως τραπεζάκι μέσης, βοηθητικό τραπέζι ή κομοδίνο.Οι απλές, «καθαρές» γραμμές του τραπεζιού σάς δίνουν τη δυνατότητα να το συνδυάσετε με πολλά στιλ επίπλων.

νέο

κομοδίνο

LIERSKOGEN

€ 45,00
225 πόντους επιβράβευσης
Κερδίστε περισσότερα ως μέλος της οικογένειας IKEA FAMILY
Η τιμή αναφέρεται στο συγκεκριμένο προϊόν
Κωδικός προϊόντος: 403.308.62
Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων στο τοπικό κατάστημα σας.
Οι τιμές και τα προϊόντα μπορεί να διαφέρουν στο κατάστημα και online
Υπηρεσίες
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Συγκέντρωσης Προϊόντων

Oι πιο πολλές αγορές αυτού του προϊόντος συνδυάζονται με:

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: