Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ιδέες

Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν τέλεια σπίτια. Υπάρχουν όμως σπίτια που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα των ανθρώπων που μένουν σε αυτά. Σπίτια που εκφράζουν το στιλ μας, με λειτουργικά έπιπλα και αντικείμενα που καλύπτουν τις ανάγκες μας και μας κάνουν να νιώθουμε άνετα. Εδώ θα βρείτε ευρηματικές ιδέες και λύσεις για καλύτερη καθημερινή ζωή.

Κατηγορίες

Φτιάξτε τη δική σας γιρλάντα από τεχνητά φυτά σε 5 λεπτά

Μπορείτε εύκολα να φέρετε την φύση μέσα στο σπίτι σας με τα τεχνητά φυτά. Είτε είναι για μία ειδική περίσταση είτε είναι για μόνιμη διακόσμηση στο σπίτι, ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα για να φτιάξετε εύκολα την δική σας γιρλάντα από φυτά.

Φτιάξτε εύκολα έναν εναλλακτικό τοίχο-καλόγερο

Ποιος δεν χρειάζεται λίγο περισσότερο χώρο αποθήκευσης; Όσο χώρο και να έχουμε, σίγουρα θα θέλαμε λίγο ακόμα! Γι’ αυτό ενθουσιαστήκαμε όταν η διακοσμήτρια εσωτερικού χώρου, Therese, δημιούργησε αυτό τον τοίχο-καλόγερο. Δείτε πόσο εύκολα φτιάχνεται χωρίς καμία τρύπα στον τοίχο.

Ένα ζεστό καθιστικό για να φιλοξενείτε τους φίλους σας

Τι είναι αυτό που σας μαγνητίζει στο σπίτι ενός ανθρώπου; Να είναι φιλόξενο και κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις. Σκεφτήκαμε λοιπόν αυτό και φτιάξαμε ένα άνετο, λειτουργικό και μικρό καθιστικό που έχει τα πάντα. Από αποθηκευτικούς χώρους μέχρι λύσεις για ύπνο. Ελάτε να δείτε!

Ο κατάλληλος φωτισμός για την κουζίνα σας

Είτε τρώτε πρωινό και απαντάτε στα mails σας, είτε έχετε καλέσει τους φίλους σας σε δείπνο, με τον σωστό φωτισμό θα δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για κάθε ώρα. Ένα φωτιστικό με ροοστάτη, θα σας βοηθήσει να ρυθμίζετε την ένταση του φωτός.

O κατάλληλος φωτισμός για χαλάρωση

Με λίγη φαντασία, το σπίτι σας μπορεί να γίνει ο παράδεισος που ονειρεύεστε. Και με τη σωστή επιλογή φωτισμού μπορείτε να τονίσετε τα αντικείμενα που έχουν αξία για εσάς.

5 ιδέες για να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα χαλάρωσης στο καθιστικό σας

Τι είναι αυτό που σας κάνει να ξεκουράζεστε και να ηρεμείτε; Είναι ένα ζεστό σημείο που θα χουχουλιάζετε με ζεστά σκεπάσματα και άνετα μαξιλάρια ή η μυρωδιά του αγαπημένου σας αρωματικού κεριού;

Δημιουργήστε γωνιές για τα παιδιά στο καθιστικό

Θέλετε να μπορείτε να συνυπάρχετε αρμονικά με τα παιδιά σας στο σπίτι; Διαβάστε αυτές τις 5 ιδέες που θα σας βοηθήσουν να περνάτε ευχάριστα χρόνο με τα παιδιά σας χωρίς να αγχώνεστε για την ακαταστασία.

3 ιδέες για να οργανώσετε το γραφείο σας

Το γραφείο σας χρειάζεται μία ανανέωση; Είτε είναι η περίοδος που ανοίγουν τα σχολεία είτε έχετε να το τακτοποιήσετε μέρες και πρέπει να μπει μία τάξη, δείτε τις παρακάτω ιδέες. Κουτιά, μαγνητικοί πίνακες και ράφια σίγουρα μπορούν να σας βοηθήσουν να οργανώσετε το γραφείο, αλλά και τη σκέψη σας για να είστε πιο αποδοτικοί.