Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ανάκληση Προϊόντων

 

Η ΙΚΕΑ ανακαλεί προληπτικά τη παιδική σαλιάρα MATVRÅ.

 30 Σεπτεμβρίου 2019
 
 

Η ΙΚΕΑ καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τη συγκεκριμένη παιδική σαλιάρα να σταματήσουν να τη χρησιμοποιούν και να την επιστρέψουν στο κατάστημα ΙΚΕΑ για αντικατάσταση του με ένα παρόμοιο προϊόν ή επιστροφή χρημάτων. Για την επιστροφή δεν είναι απαιτείται η επίδειξη της απόδειξης αγοράς.

Για εμάς στην ΙΚΕΑ η ασφάλεια των καταναλωτών και των προϊόντων, αποτελεί πρώτη μας προτεραιότητα, για αυτό και τα προϊόντα μας υποβάλλονται σε αυστηρούς ποιοτικούς  ελέγχους και οι προϊοντικές προδιαγραφές τους είναι σύμφωνες με τα ισχύοντα πρότυπα και τη νομοθεσία. Ωστόσο για τη συγκεκριμένη παιδική σαλιάρα MATVRÅ έχουμε ενημερωθεί ότι υπάρχει περίπτωση το κουμπί με το οποίο κλείνει η σαλιάρα να αποκοπεί αν το παιδί το τραβήξει με δύναμη. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην προληπτική ανάκληση της συγκεκριμένης παιδικής σαλιάρας MATVRÅ 2 τεμαχίων σε κόκκινο/μπλε. Οι παιδικές σαλιάρες MATVRÅ με πολύχρωμα σχέδια φρούτων και λαχανικών είναι απολύτως ασφαλείς για χρήση λόγω χρήσης διαφορετικών υλικών και σχεδιασμού

Όλοι εμείς στην ΙΚΕΑ ζητάμε συγνώμη για την οποιαδήποτε τυχόν αναστάτωση και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους καταναλωτές μας για την κατανόησή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.ikea.com.cy ή επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο τηλέφωνο 22502502.