Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ανάκληση Προϊόντων

 

Η ΙΚΕΑ ενημερώνει προληπτικά τους καταναλωτές για την ασφαλή χρήση της αλλαξιέρας/συρταριέρας SUNDVIK.

 30 Απριλίου 2019
 
 

Η ΙΚΕΑ καλεί όλους τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί την αλλαξιέρα/συρταριέρα SUNDVIK, να ασφαλίσουν το πτυσσόμενο τμήμα χρησιμοποιώντας τα εξαρτήματα ασφαλείας που παρέχονται μέσα στη συσκευασία.

Σε περίπτωση που οι καταναλωτές έχουν χάσει τα συγκεκριμένα εξαρτήματα τότε μπορούν να επισκεφτούν το κατάστημα ΙΚΕΑ προκειμένου να προμηθευτούν δωρεάν ένα νέο σετ εξαρτημάτων ασφαλείας. Δεν είναι υποχρεωτικό για τους καταναλωτές να προσκομίσουν την απόδειξη αγοράς.

Η ΙΚΕΑ προχωρεί στην προληπτική αυτή ενημέρωση των καταναλωτών γιατί έχει ενημερωθεί για τρία (3) περιστατικά όπου το πτυσσόμενο τμήμα έχει χαλαρώσει λόγω της μη τήρησης των οδηγιών χρήσης του προϊόντος με αποτέλεσμα τα παιδιά να πέσουν. Σε κανένα από αυτά τα περιστατικά δε σημειώθηκε σοβαρός τραυματισμός.

Για εμάς στην ΙΚΕΑ η ασφάλεια των καταναλωτών και των προϊόντων, αποτελεί πρώτη μας προτεραιότητα, για αυτό και τα προϊόντα μας υποβάλλονται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους και οι προϊοντικές προδιαγραφές τους είναι σύμφωνες με τα ισχύοντα πρότυπα και τη νομοθεσία. Όλοι εμείς στην ΙΚΕΑ ζητάμε συγνώμη για την οποιαδήποτε τυχόν αναστάτωση και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους καταναλωτές μας για την κατανόησή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.ikea.com.cy ή επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο τηλέφωνο 22502502.

Οι παρακάτω οδηγίες θα σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε ποιο σετ εξαρτημάτων ασφαλείας χρειάζεστε. Υπάρχουν δύο διαφορετικά σετ εξαρτημάτων ασφαλείας.

Τύπος Εξαρτημάτων Ασφαλείας 1 :


 
Τύπος Εξαρτημάτων Ασφαλείας 2 :