Καλώς ήλθατε στην IKEA
PLATSA σκελετός, 003.309.44 [1]
PLATSA σκελετός, 003.309.44 [2]
PLATSA σκελετός, 003.309.44
Πληροφορίες Προϊόντος

Φτιάξτε την αποθήκευση PLATSA όπως θέλετε - ψηλή ή χαμηλή, κάτω από κεκλιμένη οροφή ή κατά μήκος ολόκληρου του τοίχου. Συναρμολογείται σε λίγα λεπτά με ένα απλό «κλικ». Ολοκληρώστε με πόρτες και εσωτερικά εξαρτήματα οργάνωσης ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Διαστάσεις Προϊόντος

Πλάτος: 80.0 cm
Πλαίσιο, πλάτος: 80 cm
Βάθος: 40.0 cm
Ύψος: 120.0 cm
Πλαίσιο, βάθος: 40 cm
Πλαίσιο, ύψος: 120 cm

Διαστάσεις Συσκευασίας

Ποσότητα: 1
Μήκος: 125 cm
Πλάτος: 42 cm
Ύψος: 10 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 14.89 kg
Μεικτό βάρος: 15.75 kg
Ακαθάριστος όγκος: 49.3 l

Υλικά

Iνοσανίδα, Επένδυση, Μοριοσανίδα, Γέμισμα ανακυκλωμένου χαρτιού με κυψελοειδή δομή

Σύνοψη

Φτιάξτε την αποθήκευση PLATSA όπως θέλετε - ψηλή ή χαμηλή, κάτω από κεκλιμένη οροφή ή κατά μήκος ολόκληρου του τοίχου. Συναρμολογείται σε λίγα λεπτά με ένα απλό «κλικ». Ολοκληρώστε με πόρτες και εσωτερικά εξαρτήματα οργάνωσης ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Τι είναι καλό να γνωρίζετε

Οι πόρτες και τα εσωτερικά εξαρτήματα πωλούνται χωριστά. Για τη συναρμολόγηση αυτού του επίπλου χρειάζονται δύο άτομα. Αυτό το έπιπλο πρέπει να στερεώνεται στον τοίχο με τη βοήθεια του εξαρτήματος στερέωσης που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Τα διαφορετικά υλικά τοίχου απαιτούν διαφορετικούς τύπους εξαρτημάτων στερέωσης. Χρησιμοποιήστε εξαρτήματα κατάλληλα για τους τοίχους του σπιτιού σας, πωλούνται χωριστά. Για τις συνθέσεις PLATSA που χρειάζονται τοποθέτηση σε τοίχο, χρησιμοποιήστε τη ράγα ανάρτησης LÄTTHET, που πωλείται χωριστά. Αν στοιβάξετε πολλούς σκελετούς PLATSA τον έναν πάνω στον άλλο, θα πρέπει να στερεώσετε τους σκελετούς που είναι στα 3 μέτρα ή περισσότερο στον τοίχο χρησιμοποιώντας τη ράγα ανάρτησης LÄTTHET, που πωλείται χωριστά.

Σχεδιαστής

IKEA OF SWEDEN

Πλεονεκτήματα

Μπορείτε να οργανώσετε το εσωτερικό με εξαρτήματα οργάνωσης από τη σειρά HJÄLPA - και για το εξωτερικό θα βρείτε έξυπνες λύσεις στη σειρά LÄTTHET.Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια λύση αποθήκευσης που να ταιριάζει στις ανάγκες και στον χώρο σας, συνδυάζοντας σκελετούς με διαφορετικά ύψη και βάθη.
Ο σκελετός συναρμολογείται εύκολα, με μόνο μερικά «κλικ». Δε χρειάζονται εργαλεία.Ιδανικό για περιορισμένους χώρους, καθώς ο σκελετός είναι στενός.
Μπορείτε εύκολα να συνδέσετε πολλούς σκελετούς PLATSA μαζί χρησιμοποιώντας τα κλιπ που περιλαμβάνονται. Επίσης, μπορείτε εύκολα να τους τοποθετήσετε και να τους αφαιρέσετε χωρίς εργαλεία και χωρίς να έχετε ορατές οπές από βίδες στο εξωτερικό.

σκελετός

PLATSA

€ 60,00
300 πόντους επιβράβευσης
Κερδίστε περισσότερα ως μέλος της οικογένειας IKEA FAMILY
Η τιμή αναφέρεται στο συγκεκριμένο προϊόν
Κωδικός προϊόντος: 003.309.44
Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων στο τοπικό κατάστημα σας.
Οι τιμές και τα προϊόντα μπορεί να διαφέρουν στο κατάστημα και online
Υπηρεσίες
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Συγκέντρωσης Προϊόντων

Συνδυάστε με:

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: