Καλώς ήλθατε στην IKEA

Σχεδιαστικά Προγράμματα ΙΚΕΑ

Φτιάξτε τον χώρο των ονείρων σας με τα Σχεδιαστικά Προγράμματα ΙΚΕΑ. Σχεδιάστε την κουζίνα σας, τον επαγγελματικό σας χώρο ή τις ντουλάπες σας πριν κάνετε τις αγορές σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορα χρώματα, στιλ, διαστάσεις και διαφορετικές διατάξεις για να σχεδιάσετε τον χώρο των ονείρων σας με τα εύκολα Σχεδιαστικά Προγράμματα ΙΚΕΑ.
 

Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Κουζίνας

Εκμεταλλευτείτε όλο τον χώρο της κουζίνας σας και αποφύγετε τα σχεδιαστικά λάθη με το εύκολο Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Κουζίνας.
 

Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Ντουλάπας PAX

Σχεδιάστε ένα λειτουργικό σύστημα ντουλαπών κατάλληλο για τις δικές ανάγκες με το Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Ντουλάπας PAX.
 

Σχεδιαστικό Πρόγραμμα BESTÅ

Αυτό το Πρόγραμμα κάνει την οργάνωση του καθιστικού μία εύκολη και ευχάριστη διαδικασία.
   

Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Συστημάτων Καναπέδων VIMLE

Φτιάξτε τον δικό σας καναπέ που θα καλύπτει τις απαιτήσεις σας και θα μπορεί να προσαρμόζεται στις νέες σας ανάγκες.
 

Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Συστημάτων Αποθήκευσης ALGOT

Γίνετε δημιουργικοί με το Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Συστημάτων Αποθήκευσης ALGOT και σχεδιάστε έναν ιδανικό χώρο αποθήκευσης κατάλληλο για πολλές χρήσεις και για κάθε δωμάτιο.
 

Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Συστημάτων Καναπέδων VALLENTUNA

Συνδυάστε διάφορες μονάδες καθισμάτων με ή χωρίς αποθηκευτικό χώρο, με μονάδες κατάλληλες για ύπνο και δημιουργήστε τον καναπέ που ταιριάζει στις ανάγκες σας με το Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Συστημάτων Καναπέδων VALLENTUNA
         

Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Συστημάτων Αποθήκευσης ELVARLI

Κάνετε τον δικό σας συνδυασμό με το Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Συστημάτων Αποθήκευσης ELVARLI ώστε να δημιουργήσετε τον κατάλληλο αποθηκευτικό χώρο για τον δικό σας χώρο και με το δικό σας στιλ.
 

Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Συστημάτων Αποθήκευσης EKET

Δημιουργήστε πρωτότυπους χώρους αποθήκευσης επιλέγοντας λύσεις για τον τοίχο ή το δάπεδο με το Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Συστημάτων Αποθήκευσης EKET.
 

Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Συστημάτων Καναπέδων SÖDERHAMN

Σχεδιάστε εύκολα έναν αναπαυτικό καναπέ, συνδυάζοντας βαθιά και άνετα καθίσματα με ευέλικτα μαξιλάρια πλάτης που τοποθετούνται όπου εσείς θέλετε.
         

Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Συστημάτων PLATSA

Συνδυάστε διάφορες μονάδες του Συστήματος Ντουλαπιών PLATSA ώστε να δημιουργήσετε αποθηκευτικούς χώρους για όλα τα αγαπημένα σας αντικείμενα.
 

Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Συστημάτων GRÖNLID

Σχεδιάστε τον δικό σας καναπέ GRÖNLID ώστε να καλύπτει τις ανάγκες σας και να προσαρμόζεται σε αυτές.
 

Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Συστημάτων Καναπέδων KUNGSHAMN

Συνδυάστε διάφορες μονάδες καθισμάτων και δημιουργήστε τον καναπέ που ταιριάζει στις ανάγκες σας με το Σχεδιαστικό Πρόγραμμα Συστημάτων Καναπέδων KUNGSHAMN.
 


Μπορείτε να δείτε τρισδιάστατα τα προϊόντα, να σχεδιάσετε τους δικούς σας συνδυασμούς και να φτιάξετε τη δική σας λίστα αγορών. Στη συνέχεια, είτε αποθηκεύετε το σχέδιο, είτε το τυπώνετε ώστε να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας στο Κατάστημα ΙΚΕΑ.

Για λόγους ασφάλειας δεν μπορούμε να κατεβάσουμε πληροφορίες από USB ή CD στο Κατάστημα ΙΚΕΑ.
 

Χρειάζεστε βοήθεια για να φτιάξετε την κουζίνα των ονείρων σας;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία οnline ραντεβού για το σχεδιασμό της κουζίνας σας στο Κατάστημα ΙΚΕΑ με το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: