Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στην ιστοσελίδα μας. Αν συνεχίσετε χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, συμφωνείτε να λαμβάνετε όλα τα cookies από την ιστοσελίδα IKEA Κύπρου
Καλώς ήλθατε στην IKEA

Μεταφορά

 
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Υπηρεσία ΜεταφοράςΤα περισσότερα από τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί και συσκευαστεί, ώστε να μπορείτε να τα μεταφέρετε στο σπίτι μόνοι σας. Αλλά αν προτιμάτε, μπορεί να το αναλάβει η συνεργαζόμενη εταιρία μεταφορών που θα παραδώσει τις αγορές σας με μια επιπλέον χρέωση* ανεξαρτήτως ορόφου.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται εντός λίγων ημερών και ανάλογα με τον τελικό προορισμό που θέλετε να παραδώσουμε τα προϊόντα σας.

*Οι τιμές για παραγγελίες 0-400 κιλά κυμαίνονται μεταξύ 3,25€ και 58€. Η χρέωση εξαρτάται από το βάρος της παραγγελίας σας και τον ταχυδρομικό κώδικα της περιοχής που θα γίνει η παράδοση. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τον τιμοκατάλογο της υπηρεσίας μεταφοράς εδώ.

Ισχύουν επιπλέον χρεώσεις ανά επαρχία.

Δημιουργώντας ένα καλάθι αγορών και συμπληρώνοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα, μπορείτε να δείτε ενδεικτικά τη χρέωση μεταφοράς για τα προϊόντα της προτίμησής σας.

Ε-mail: info@lcclogistics.com

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-20:00
Σάββατο: 9:00-20:00
Kυριακή: 11:00-19:00

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: