Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στην ιστοσελίδα μας. Αν συνεχίσετε χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, συμφωνείτε να λαμβάνετε όλα τα cookies από την ιστοσελίδα IKEA Κύπρου
Καλώς ήλθατε στην IKEA

Εγκατάσταση κουζίνας

 
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Υπηρεσία Εγκατάστασης Κουζίνας

   
Όταν αγοράζετε μία κουζίνα ΙΚΕΑ μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο με την υπηρεσία επαγγελματικής εγκατάστασης. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τις δύσκολες εργασίες, όπως το κόψιμο και η τοποθέτηση των πάγκων. Αξιοποιήστε την υπηρεσία ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η χρέωση είναι 29€ το τρέχον μέτρο και περιλαμβάνει όλες τις εργασίες εγκατάστασης, όπως τη συναρμολόγηση και την εγκατάσταση των ντουλαπιών.

Η εγκατάσταση γίνεται με βάση το προσυμφωνημένο σχέδιο κουζίνας που έχετε δημιουργήσει στο τμήμα Σχεδιασμού κουζίνας στο κατάστημα ή μόνος σας, μέσα από το πρόγραμμα «Σχεδιαστής κουζίνας ΙΚΕΑ» που θα βρείτε εδώ.

Ισχύει πολιτική ελάχιστης χρέωσης επίσκεψης στα 80€ και επιπλέον χρεώσεις κατά επαρχία.

Μπορείτε να δείτε τον επίσημο τιμοκατάλογο της συνεργαζόμενης εταιρείας εγκατάστασης κουζίνας εδώ.

Για πληροφορίες ή ραντεβού απευθυνθείτε στο γραφείο της εταιρείας CATY μέσα στο κατάστημα ή καλέστε στο 22502596.

E-mail: caty@primehome.com

*Διατηρούμε το δικαίωμα να προσαρμόσουμε τις τιμές της υπηρεσίας συναρμολόγησης όπως και μεταφοράς σύμφωνα με οποιανδήποτε αλλαγή στην τιμή των καυσίμων.
 

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: