Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Προσφορά Κουζίνες IKEA

ΚΟΥΖΙΝΕΣ IKEA

Δωρεάν μεταφορά και κουπόνι αξίας 200€ με αγορά κουζίνας αξίας 2.000€* και πάνω.

Όροι και προϋποθέσεις:

1. Η προσφορά ισχύει από 01/05/2019 μέχρι 30/06/2019.
2. Ο πελάτης δικαιούται δωρεάν μεταφορά στα έπιπλα κουζίνας και ένα κουπόνι αξίας 200€ για την επόμενη αγορά του στο κατάστημα, με κάθε αγορά κουζίνας αξίας 2.000€* και πάνω.(*Υπολογίζεται στην τελική αξία ανά σχέδιο κουζίνας, αφού αφαιρεθούν όλες οι εκπτώσεις και η αξία των υπηρεσιών, και αφορά το τελικό ποσό πληρωμής σε μία απόδειξη).
3. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί παράδοση προϊόντων, τα οποία εξαιρούνται της προσφοράς, θα πρέπει να επωμιστεί ο ίδιος το κόστος για την υπηρεσία παράδοσης των συγκεκριμένων προϊόντων, σύμφωνα με το βάρος και τον τελικό προορισμό.
4. Η προσφορά αφορά παράδοση κουζίνας σε μία διεύθυνση.
5. Η μεταφορά κουζίνας θα γίνεται εντός: δυο εργάσιμων ημερών για τη Ζώνη 1, εντός τριών εργάσιμων ημερών για τη Ζώνη 2 και πέντε εργάσιμων ημερών για τη Ζώνη 3.
6. Το κουπόνι αξίας 200€ δεν μπορεί να εξαργυρωθεί σε μετρητά, για αγορές από τη Σουηδική αγορά τροφίμων, το εστιατόριο, το café εξόδου, για αγορές υπηρεσιών και δωροκάρτας ΙΚΕΑ.
7. Η εξαργύρωση του κουπονιού πρέπει να γίνεται σε μία συναλλαγή, η αξία της οποίας θα πρέπει να είναι ίση ή και μεγαλύτερη από την αξία του κουπονιού.
8. Προϊόντα από το τμήμα ευκαιριών ΑS-IS δεν συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά.
9. Για επιστροφές προϊόντων που επωφελήθηκαν της προσφοράς, θα εκδίδεται μόνο πιστωτικό σημείωμα. Σε περίπτωση που o πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει την κουζίνα, το κουπόνι ακυρώνεται. Εάν το κουπόνι έχει χρησιμοποιηθεί, τότε, θα αφαιρεθεί το ποσό των 200€ από την συνολική αξία της κουζίνας.
10. Τα έξοδα επιστροφής προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη.
11. Επιπλέον έξοδα όπως π.χ. ανυψωτικό μηχάνημα, θα τα επωμίζεται ο πελάτης.

Για τον σχεδιασμό της κουζίνας σας, κλείστε ραντεβού online ή επισκεφθείτε το κατάστημα ΙΚΕΑ.