Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

10% Επιστροφή για την επόμενη αγορά σας

Από 26 Αυγούστου μέχρι 15 Σεπτεμβρίου

Όροι και κανονισμοί:

  1. H προσφορά 10% επιστροφή ισχύει για την περίοδο 26/8/19–15/9/19 και αφορά κουπόνι το ποσό του οποίου θα ανέρχεται στο 10% της αξίας της απόδειξής σας για την επόμενη αγοράς σας.
  2. Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί από την επόμενη μέρα της έκδοσής του και μέχρι 31/10/19.
  3. Η προσφορά ισχύει για αγορές, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο κατάστημα IKEA, στο Σουηδικό κατάστημα Τροφίμων, στο Κέντρο Σχεδιασμού και Παραγγελίας και για παραγγελίες μέσω ΙΚΕΑ e-shop (εξαιρούνται έξοδα υπηρεσιών όπως παράδοση, συναρμολόγηση/ εγκατάσταση, συλλογή & μεταφορά προϊόντων).
  4. Η ενέργεια ισχύει για προϊόντα που είναι διαθέσιμα στο κατάστημα κατά την ημέρα της παραγγελίας / αγοράς.
  5. Για παραγγελίες μέσω ΙΚΕΑ e-shop το κουπόνι της ενέργειας θα αποστέλλεται σε ηλεκτρονική μορφή έπειτα από την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
  6. Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 40 ημέρων. Προϊόντα, η αγορά των οποίων έγινε με κουπόνι, που εκδόθηκε κατά την προωθητική ενέργεια, εκδίδεται πιστωτικό σημείωμα ισόποσης αξίας με την έκπτωση που αναλογεί στο/α συγκεκριμένο/α προϊόν/προϊόντα.
  7. Το παρόν κουπόνι δεν μπορεί να εξαργυρωθεί σε μετρητά και για αγορές υπηρεσιών και δωροκάρτας ΙΚΕΑ.
  8. Η εξαργύρωση πρέπει να γίνεται σε μία συναλλαγή, η αξία της οποίας θα πρέπει να είναι ίση ή και μεγαλύτερη από την αξία του κουπονιού.
  9. Αγορές από το τμήμα ευκαιριών ΑS-IS συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά.