Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
VARDAGEN, τηγάνι, 28 cm, 104.373.03

VARDAGEN τηγάνι, 28 cm

104.373.03

€ 29,99
150 πόντους επιβράβευσης
Υλικό:
μαντέμι
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Ύψος: 5 cm
Διάμετρος: 28 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 54 cm
Πλάτος: 30 cm
Ύψος: 8 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 3.14 kg
Μεικτό βάρος: 3.55 kg
Ακαθάριστος όγκος: 13.2 l
Υλικό
Υλικό
Χυτοσίδηρος, Λάδι
Σύνοψη
Σύνοψη
Δείτε περισσότερα
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Το σκεύος ζεσταίνεται κατά τη χρήση. Γι' αυτό πάντα να χρησιμοποιείτε πιάστρες όταν το μετακινείτε. Μην εκθέτετε το σκεύος σε μεγάλες εναλλαγές θερμοκρασίας, π.χ. τοποθετώντας το απευθείας πάνω σε ζεστή εστία. Αυτό το προϊόν έχει επεξεργαστεί με σογιέλαιο. Για να επεξεργαστείτε ένα σκεύος από μαντέμι, περάστε όλες τις επιφάνειες με λάδι. Έπειτα ζεστάνετε το σκεύος στον φούρνο ή την εστία σε μέγ. θερμοκρασία 150 °C για τουλάχιστον μία ώρα. Αφήστε το να κρυώσει και σκουπίστε το λάδι που περισσεύει. Αν προκύψουν λεκέδες από οξείδωση ή από φαγητό, ή αν καεί το φαγητό και κολλήσει, μπορείτε να καθαρίσετε το σκεύος με συρμάτινο σφουγγάρι και μετά να το επεξεργαστείτε με λάδι ξανά. Χρησιμοποιήστε μία εστία με την ίδια ή μικρότερη διάμετρο για να εξοικονομήσετε ενέργεια.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
5 χρόνια δωρεάν εγγύηση. Διαβάστε σχετικά με τους όρους στο φυλλάδιο της εγγύησης.Κατασκευασμένο από μαντέμι, που διαχέει τη θερμότητα ομοιόμορφα, διατηρεί το σκεύος ζεστό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, και δίνει στο φαγητό ένα ομοιόμορφο ρόδισμα.
Κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες εστιών, συμπεριλαμβανομένης της επαγωγικής.Το σκεύος έχει ιδιαίτερα παχύ τοίχωμα και βάση, που διανέμουν τη θερμότητα ομοιόμορφα και δίνουν πολύ καλό αποτέλεσμα στο μαγείρεμα.
Τα δύο χερούλια σάς διευκολύνουν να σηκώσετε το τηγάνι.Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο φούρνο, καθώς είναι κατασκευασμένο από μέταλλο.