Καλώς ήλθατε στην IKEA
 

Η ΙΚΕΑ ανακαλεί προληπτικά το επεκτεινόμενο τραπέζι GLIVARP σε λευκό χρώμα

 27 Νοεμβρίου 2018
 
 

Η ΙΚΕΑ καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο τραπέζι (σε οποιαδήποτε από τις δύο διαθέσιμες διαστάσεις 125/188x85εκ και 75/115x70εκ) μετά τον Φεβρουάριο 2017, να σταματήσουν να το χρησιμοποιούν και να το επιστρέψουν στο κατάστημα ΙΚΕΑ για πλήρη αποζημίωση ή αντικατάσταση του με ένα παρόμοιο προϊόν. Για την επιστροφή δεν είναι απαιτείται η επίδειξη της απόδειξης αγοράς.

Για εμάς στην ΙΚΕΑ η ασφάλεια των καταναλωτών και των προϊόντων, αποτελεί πρώτη μας προτεραιότητα, για αυτό και τα προϊόντα μας υποβάλλονται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους και οι προϊοντικές προδιαγραφές τους είναι σύμφωνες με τα ισχύοντα πρότυπα και τη νομοθεσία. Ωστόσο για τους συγκεκριμένους κωδικούς του λευκού τραπεζιού GLIVARP έχουμε ενημερωθεί για ορισμένα περιστατικά όπου το τμήμα επέκτασης έχει αποσπαστεί από τις ράγες στήριξης και έχει πέσει, προκαλώντας την πιθανότητα τραυματισμού. Παρόλο που η πιθανότητα αυτή είναι μικρή, προχωρούμε στην προληπτική ανάκληση του λευκού τραπεζιού GLIVARP και στις δύο διαστάσεις που διατίθεται. Η ανάκληση δεν αφορά το διάφανο/ γυάλινο επεκτεινόμενο τραπέζι GLIVARP.

Όλοι εμείς στην ΙΚΕΑ ζητάμε συγνώμη για την οποιαδήποτε τυχόν αναστάτωση και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους καταναλωτές μας για την κατανόησή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο στον αριθμό 22 502502.

 

Η ΙΚΕΑ ανακαλεί προληπτικά συγκεκριμένες παρτίδες του φωτιστικού οροφής CALYPSO

 26 Σεπτεμβρίου 2018
 
CALYPSO φωτιστικό οροφής
 

H ΙΚΕΑ προχωρεί σε προληπτική ανάκληση συγκεκριμένων παρτίδων παραγωγής του φωτιστικού οροφής CALYPSO. Η ΙΚΕΑ καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο φωτιστικό μετά την 1η Αυγούστου 2016 να ελέγξουν την ημερομηνία (έτος, εβδομάδα παραγωγής) στη προϊοντική σφραγίδα παραγωγής.

Αν οι καταναλωτές έχουν στην κατοχή τους φωτιστικά οροφής CALYPSO με σφραγίδες παραγωγής από 1625 έως και 1744, τότε καλούνται να σταματήσουν να το χρησιμοποιούν και να το επιστρέψουν σε οποιαδήποτε κατάστημα ΙΚΕΑ για πλήρη αποζημίωση ή αντικατάσταση του με ένα νέο φωτιστικό οροφής CALYPSO. Για την αποζημίωση ή την αντικατάσταση δεν απαιτείται η επίδειξη της απόδειξης αγοράς.

Στην ΙΚΕΑ έχουμε ως βασική μας προτεραιότητα την ασφάλεια των καταναλωτών μας και για αυτό το λόγο όλα μας τα προϊόντα υποβάλλονται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Όλες οι προϊοντικές προδιαγραφές είναι σύμφωνες με τα ισχύοντα πρότυπα και τη νομοθεσία. Παρόλα αυτά, η ΙΚΕΑ για το φωτιστικό οροφής CALYPSΟ, έχει ενημερωθεί για ορισμένα συμβάντα θραύσης γυαλιών. Για το λόγο αυτό, η ΙΚΕΑ προχωρεί σε προληπτική ανάκληση συγκεκριμένων παρτίδων του φωτιστικού οροφής CALYPSO.

Οι καταναλωτές για να ελέγξουν με ασφάλεια την ημερομηνία στη σφραγίδα παραγωγής καλούνται να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες:

Αποσυναρμολογείστε με ασφάλεια

   
Αφαιρώντας προσεκτικά τον κινητό βραχίονα Στη συνέχεια αφαιρέστε το σκέπαστρο του φωτιστικού ενώ συνεχίζετε να κρατάτε το κινητό βραχίονα τραβηγμένο προς τα έξω
   
Η σφραγίδα παραγωγής που πρέπει να ελεχθεί είναι η παρακάτω (έτος παραγωγής, εβδομάδα παραγωγής). Η ανάκληση αφορά σφραγίδες παραγωγής με ημερομηνία παραγωγής από 1625 έως και 1744.
   
   

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο στον αριθμό 22 502502

Ζητούμε συγνώμη για την οποιαδήποτε πιθανή αναστάτωση

   

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: