Καλώς ήλθατε στην IKEA
 

Η ΙΚΕΑ ανακαλεί προληπτικά το επεκτεινόμενο τραπέζι GLIVARP σε λευκό χρώμα

 27 Νοεμβρίου 2018
 
 

Η ΙΚΕΑ καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο τραπέζι (σε οποιαδήποτε από τις δύο διαθέσιμες διαστάσεις 125/188x85εκ και 75/115x70εκ) μετά τον Φεβρουάριο 2017, να σταματήσουν να το χρησιμοποιούν και να το επιστρέψουν στο κατάστημα ΙΚΕΑ για πλήρη αποζημίωση ή αντικατάσταση του με ένα παρόμοιο προϊόν. Για την επιστροφή δεν είναι απαιτείται η επίδειξη της απόδειξης αγοράς.

Για εμάς στην ΙΚΕΑ η ασφάλεια των καταναλωτών και των προϊόντων, αποτελεί πρώτη μας προτεραιότητα, για αυτό και τα προϊόντα μας υποβάλλονται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους και οι προϊοντικές προδιαγραφές τους είναι σύμφωνες με τα ισχύοντα πρότυπα και τη νομοθεσία. Ωστόσο για τους συγκεκριμένους κωδικούς του λευκού τραπεζιού GLIVARP έχουμε ενημερωθεί για ορισμένα περιστατικά όπου το τμήμα επέκτασης έχει αποσπαστεί από τις ράγες στήριξης και έχει πέσει, προκαλώντας την πιθανότητα τραυματισμού. Παρόλο που η πιθανότητα αυτή είναι μικρή, προχωρούμε στην προληπτική ανάκληση του λευκού τραπεζιού GLIVARP και στις δύο διαστάσεις που διατίθεται. Η ανάκληση δεν αφορά το διάφανο/ γυάλινο επεκτεινόμενο τραπέζι GLIVARP.

Όλοι εμείς στην ΙΚΕΑ ζητάμε συγνώμη για την οποιαδήποτε τυχόν αναστάτωση και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους καταναλωτές μας για την κατανόησή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο στον αριθμό 22 502502.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: