Καλώς ήλθατε στην IKEA
Σειρά καθιστικού
Αμέτρητες Δυνατότητες:

VALLENTUNA


Η σειρά καθιστικού VALLENTUNA έχει όλες τις λειτουργίες που θέλετε και όλη την ευελιξία που χρειάζεστε. Χρησιμοποιήστε τις μονάδες καθίσματος μόνες τους ή συνδυάστε όπως σας αρέσει για να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα έναν καναπέ. Περιστρέψτε, γυρίστε και μετακινήστε. Φτιάξτε μία νέα σύνθεση για ένα πάρτι, όταν έχετε φιλοξενούμενους ή αν απλά χρειάζεστε μία αλλαγή στο χώρο σας. Επιλέξτε μεταξύ μιας ψηλής ή χαμηλής πλάτης καθίσματος, με ή χωρίς μπράτσα. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε μία ενιαία εμφάνιση ή να επιλέξετε διαφορετικό χρώμα και στιλ για κάθε μονάδα. Όπως σας αρέσει!

 

    *Μάθετε περισσότερα στο φυλλάδιο της εγγύησης.   Αφαιρούμενο κάλυμμα   Επιλογή καλυμμάτων Κάλυμμα που πλένεται Συνθετικό δέρμα/ύφασμα με επικάλυψη

VALLENTUNA διθέσιος καναπές με δύο σεζλόνγκ, 491.498.39
VALLENTUNA διθέσιος καναπές με δύο σεζλόνγκ
Κανονική τιμή
€ 1190,00
€ 952,00
4760 πόντους επιβράβευσης
VALLENTUNA σύνθεση διθέσιου καναπέ με 2 σεζλόνγκ/2 κρεβάτια, 191.613.90
VALLENTUNA σύνθεση διθέσιου καναπέ με 2 σεζλόνγκ/2 κρεβάτια
Κανονική τιμή
€ 1545,00
€ 1236,00
6180 πόντους επιβράβευσης
VALLENTUNA μονάδα καθίσματος με αποθηκευτικό χώρο, 103.294.07
VALLENTUNA μονάδα καθίσματος με αποθηκευτικό χώρο
Κανονική τιμή
€ 210,00
€ 168,00
840 πόντους επιβράβευσης
ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Τα υφάσματά μας έχουν ελεγχθεί


Στην ΙΚΕΑ ελέγχουμε τα υφασμάτινα καλύμματα στους καναπέδες και στις πολυθρόνες μας, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι είναι ανθεκτικά. Ελέγχουμε την αντοχή των υφασμάτων μας στην τριβή χρησιμοποιώντας ένα μηχάνημα για να τα τρίψουμε πάνω σε άλλα υφάσματα, ασκώντας σταθερή πίεση. Ένα ύφασμα που μπορεί να αντέξει 15.000 κύκλους τριβής είναι κατάλληλο για έπιπλα καθημερινής χρήσης στο σπίτι. Και αν μπορεί να αντέξει περισσότερους από 30.000 κύκλους, τότε είναι πολύ ανθεκτικό στην τριβή. Όλα τα υφάσματα γενικά, είναι ευαίσθητα στο φως του ήλιου, γι’ αυτό κι εμείς ελέγχουμε την αντοχή των υφασμάτων μας στο ξεθώριασμα.

Μάθετε περισσότερα στον Οδηγό Αγοράς VALLENTUNA
     
       

ORRSTA
ανοιχτό γκρι

ORRSTA πορτοκαλί

 

HILLARED πράσινο

HILLARED σκούρο γκρι

Διακριτική δομή ύφανσης από νήματα σε δύο χρωματικούς τόνους. Ανθεκτικότητα στην τριβή (κύκλοι) 20.000.
Διακριτική δομή ύφανσης από νήματα σε δύο χρωματικούς τόνους. Ανθεκτικότητα στην τριβή (κύκλοι) 20.000. Μείξη από πολλαπλές ίνες και νήματα βαμμένα σε διάφορους τόνους. Ανθεκτικότητα στην τριβή (κύκλοι) 30.000.
Μείξη από πολλαπλές ίνες και νήματα βαμμένα σε διάφορους τόνους. Ανθεκτικότητα στην τριβή (κύκλοι) 30.000.
       
  Όλα τα καλύμματα πλένονται στο πλυντήριο ρούχων στους 40°C.   Όλα τα καλύμματα πλένονται στο πλυντήριο ρούχων στους 40°C.   Όλα τα καλύμματα πλένονται στο πλυντήριο ρούχων στους 40°C.   Όλα τα καλύμματα πλένονται στο πλυντήριο ρούχων στους 40°C.

Ανθεκτικά με διαφορετικούς τρόπους


Οι αυστηροί έλεγχοι είναι ένας σημαντικός τρόπος για να ελέγξουμε την ανθεκτικότητα των υφασμάτινων καλυμμάτων μας, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Η ανθεκτικότητα εξαρτάται επίσης από τα υλικά, την κατασκευή και τον τρόπο χρήσης. Τα βαριά υφάσματα με πυκνή ύφανση και επίπεδη επιφάνεια είναι τα πιο ανθεκτικά στην τριβή. Τα υφάσματα με μείξη από φυσικές και συνθετικές ίνες έχουν μεγαλύτερη αντοχή στην τριβή από αυτά που διαθέτουν μόνο φυσικές ίνες. Τα υφάσματα από βαμμένα νήματα είναι πιο ανθεκτικά από τα υφάσματα με τυπωμένα σχέδια. Ακόμα, ένα λερωμένο ύφασμα φθείρεται πιο γρήγορα σε σχέση με ένα καθαρό. Το ύφασμα επηρεάζεται επίσης και από τη χρήση που κάνετε στον καναπέ ή την πολυθρόνα σας. 
 
 
   

FUNNARP 

MURUM μπεζ

   
Προσαρμοσμένο κάλυμμα από ανθεκτικό βαμβάκι και πολυεστέρα.
Ανθεκτικότητα στην τριβή (κύκλοι) 45.000.
Το συνθετικό δέρμα είναι ένας συνδυασμός υφάσματος με επικάλυψη, του οποίου η επιφάνεια αποτυπώνεται ανάγλυφα ώστε να έχει την ίδια όψη με το δέρμα. Είναι ένα ανθεκτικό υλικό με πολύ εύκολη φροντίδα – απλά σκουπίστε την επιφάνεια με τη βούρτσα της ηλεκτρικής σας σκούπας και σκουπίστε με ένα νωπό πανί. Όλα τα συνθετικά δέρματά μας έχουν επεξεργαστεί για προστασία και για να κάνουμε εύκολη τη φροντίδα τους για εσάς. Επιπλέον, όλα έχουν ελεγχθεί και είμαστε σίγουροι ότι είναι ανθεκτικά, ελαστικά και τα χρώματά τους σταθερά, ώστε να απολαμβάνετε τον καινούργιο σας καναπέ ή πολυθρόνα για πολλά χρόνια.

Όλα τα καλύμματα πλένονται στο πλυντήριο ρούχων στους 40°C.
 

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: