Καλώς ήλθατε στην IKEA

 

Οι ζωγραφιές των νικητών του 4ου Παγκόσμιου Διαγωνισμού Ζωγραφικής θα μετατραπούν σε πραγματικά παιχνίδια και θα κυκλοφορήσουν με τη νέα συλλεκτική σειρά λούτρινων παιχνιδιών SAGOSKATT, μέρος της καμπάνιας ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ για καλό σκοπό το φθινόπωρο του 2018.

Δείτε τους νικητές του διαγωνισμού παρακάτω.

 

1. Φώκια, Natalia, 8 χρονών, Πολωνία

«Αγαπήσαμε αυτή τη μικρή, πουά, φώκια. Φαίνεται ευτυχισμένη και να απολαμβάνει τη ζωής της. Και είναι υπέροχο να έχεις έναν καλό φίλο στην τσέπη, δίπλα στην καρδιά… ή είναι σνακ; κάτι που να κόβει την πείνα… στην τσέπη… Από την άλλη το ψάρι φαίνεται και αυτό ευτυχισμένο. Μόνο χαρά υπάρχει εδώ.»
2. Μονόκερος, Peixin, 5 χρονών, Κίνα

«Αγαπάμε αυτόν τον μοναδικό μονόκερο! Έχει παιχνιδιάρικο σώμα, μοναδικό σχέδιο, χρώμα, υπέροχα φτερά και μάτια και πολύχρωμη ουρά. Σίγουρα θα φέρει χαρά και ευτυχία στον κόσμο!»
3. Ψάρι, Jimin, 9 χρονών, Νότια Κορέα

«Αυτή η φανταστική προσέγγιση ψαριού μόνο από παιδί μπορεί να προέλθει. Λατρεύουμε το συνδυασμό μεγάλο στόμα και δόντια με μικρό σώμα. Είναι ένα αισιόδοξο και όμορφο ψάρι».
4. Τερατάκι, Runar, 8 χρονών, Ισλανδία

«Αυτό το χαρούμενο τερατάκι είναι ξεκάθαρα καθρέφτης παιδικής φαντασίας. Αναρωτιέσαι αν τα πολύχρωμα μαλλιά έχουν κάποια σχέση με το διάστημα. Είναι πολύ φιλικό και έτοιμο για περιπέτειες.»
5. Πράσινο ζωάκι με αγκάθια, Greta, 8 χρονών, Σουηδία

«Θες μόνο να αγκαλιάσεις το πράσινο ζωάκι με τα αγκάθια. Φαίνεται πιστός φίλος, ο οποίος θα σε προστατεύσει, αν χρειαστεί, με τα αγκάθια του.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: