Καλώς ήλθατε στην IKEA
Δείτε τις 15 ζωγραφιές που θα σταλούν στην ΙΚΕΑ Σουηδίας και θα διαγωνιστούν με ζωγραφιές παιδιών από τα καταστήματα ΙΚΕΑ παγκοσμίως. Οι 6 παγκόσμιοι νικητές που θα προκύψουν, θα ανακοινωθούν τον Ιανουάριο του 2019. Τα σχέδια των παγκόσμιων νικητών θα γίνουν λούτρινα παιχνίδια και θα διατεθούν (σε περιορισμένο αριθμό) σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ παγκοσμίως το φθινόπωρο του 2019.

Αποτελέσματα 5ου Παγκόσμιου Διαγωνισμού Ζωγραφικής λούτρινων παιχνιδιών ΙΚΕΑ 2018:
     
     

ΣΑΒΒΑΣ, 7 ΕΤΩΝ


ΡΙΑΝΑ, 11 ΕΤΩΝ


ΘΕΟΔΩΡΑ, 7 ΕΤΩΝ

 
 
 

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, 6 ΕΤΩΝ


ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, 8 ΕΤΩΝ


ΓΕΩΡΓΙΑ, 10 ΕΤΩΝ

 
 
 

ΕΛΕΟΝΩΡΑ, 8 ΕΤΩΝ


ΣΠΥΡΙΛΙΑ, 6 ΕΤΩΝ


ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠ., 7 ΕΤΩΝ

 
 
 

ΑΝΔΡΕΑΣ Γ., 10 ΕΤΩΝ


ΝΙΚΟΛΑΣ, 9 ΕΤΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ, 4  ΕΤΩΝ
 
 
 

ΚΑΡΜΕΛΛΑ, 9 ΕΤΩΝ

ΑΓΓΕΛΟΣ, 8 ΕΤΩΝ

ΜΑΡΙΑ Β., 11 ΕΤΩΝ
 
 
 
    
Καμπάνια ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ για καλό σκοπό!

Η σειρά SAGOSKATT δεν είναι απλά μία σειρά με χαριτωμένα και αξιολάτρευτα λούτρινα παιχνίδια αλλά υπηρετεί κι έναν μεγαλύτερο σκοπό. Αποτελεί κομμάτι της καμπάνιας ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ για καλό σκοπό με το IKEA Foundation να υποστηρίζει το δικαίωμα των παιδιών στο παιχνίδι και τη σωστή ανάπτυξη, ενισχύοντας οικονομικά το έργο οργανισμών που στηρίζουν τα παιδιά.

Σύμφωνα με την μεγαλύτερη έρευνα που έχει γίνει για το παιχνίδι παγκοσμίως, “ΙΚΕΑ Play Report”, είναι σημαντικό να επικοινωνούμε, να ξεφεύγουμε, να ανακαλύπτουμε, να δημιουργούμε και φυσικά να παίζουμε. Γιατί το παιχνίδι αποτελεί βασική ανάγκη για όλους μας, μικρούς και μεγάλους.

Γι’ αυτό κατά τη διάρκεια της καμπάνιας ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ για καλό σκοπό, μετατρέπουμε τα καταστήματά μας σε χώρους παιχνιδιού για να δείξουμε πόσο εύκολο είναι το παιχνίδι και πόσο εύκολα μπορούμε να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητά μας στο σπίτι.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: