Καλώς ήλθατε στην IKEA
Παραδοσιακό στιλ

Το παραδοσιακό στιλ εκφράζει μία διεθνή τάση στην επίπλωση του σπιτιού. Τα έπιπλα αυτού του στιλ έχουν μία χειροποίητη αίσθηση και είναι πλούσια σε λεπτομέρειες και διακοσμητικά στοιχεία. Το παραδοσιακό στιλ μπορεί να προσφέρει στο χώρο σας ένα ζεστό, διαχρονικό χαρακτήρα, ιδανικό για χαλάρωση και ηρεμία. Οι κουζίνες σε παραδοσιακό στιλ συνήθως τονίζουν τις κάθετες γραμμές, γι' αυτό φανταστείτε επίτοιχα ντουλάπια μέχρι την οροφή. Οι πόρτες μπορεί να έχουν πλαίσια γύρω από τα πάνελ, πηχάκια ή λοξές λεπτομέρειες. Οι γυάλινες πόρτες με καΐτια (ξύλινα χωρίσματα) προσθέτουν ποικιλία στον χώρο και αναδεικνύουν το εσωτερικό του ντουλαπιού.
 
     
BODBYN γκρι: 970€   BODBYN λευκό: 945€   HITTARP: 881€   TORHAMN: 1084€Μοντέρνο στιλ

Είναι ένα διεθνές και σύγχρονο στιλ με μεγάλη γκάμα σχεδίων, υλικών και συνδυασμούς χρωμάτων. Μία κουζίνα σε μοντέρνο στιλ έχει απλές, ίσιες γραμμές και μεγάλες, κομψές επιφάνειες. Επιλέξτε μεγάλα χερούλια για να τονίσετε τις οριζόντιες γραμμές ή μικρά, διακριτικά πόμολα – ή χρησιμοποιήστε απλώς μηχανισμούς ανοίγματος με πίεση ώστε να αφήσετε τις μεγάλες επιφάνειες να κάνουν όλη την εντύπωση. Διαθέτουμε επίσης πόρτες με ενσωματωμένα χερούλια.
 
   
 
HAGGEBY: 636€   VEDDINGE: 808€   RINGHULT λευκό: 950€   RINGHULT γκρι: 950€
             
     
VOXTORP μπεζ: 972€   VOXTORP καρυδιά: 1.041€   ASKERSUND: 760€   EKESTAD: 1041€
             
       
TINGSRYD: 743€   KUNSBACKA: 885€   KALLARP: 920€    
             Τι περιλαμβάνεται στην τιμή της κουζίνας;


Για λόγους σύγκρισης, οι τιμές έχουν υπολογιστεί με βάση τη βασική σύνθεση κουζίνας που παρουσιάζεται παραπάνω και είναι οι ακριβείς τιμές των κουζινών με πλάτος 2,4 μέτρα.
Στη συνολική τιμή περιλαμβάνονται ντουλάπια, προσόψεις, πάγκος, εσωτερικά εξαρτήματα, μεντεσέδες, πόδια, μπάζες και φρένα.
Ο φωτισμός, οι συσκευές, οι μείκτες, οι νεροχύτες και τα χερούλια πωλούνται χωριστά.
Όλες οι κουζίνες, εκτός από την κουζίνα HAGGEBY και ΚΝΟXHULT, περιλαμβάνουν και τα φρένα συρταριών.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: