Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στην ιστοσελίδα μας. Αν συνεχίσετε χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, συμφωνείτε να λαμβάνετε όλα τα cookies από την ιστοσελίδα IKEA Κύπρου
Καλώς ήλθατε στην IKEA


Όροι και προϋποθέσεις:
1. Η προσφορά ισχύει από 01/05/2018 μέχρι 30/06/2018.
2. Η δωρεάν μεταφορά και εγκατάσταση ισχύει με αγορά κουζίνας METOD - καθώς και προϊόντων τα οποία συμπεριλαμβάνονται σε έντυπο παραγγελίας της κουζίνας - συνολικής αξίας άνω των €2000. *Εξαιρούνται χερούλια, πόμολα, φωτισμός και αξεσουάρ.
3. Δωρεάν η προμέτρηση κουζίνας για όλες τις ζώνες.
4. Ο πελάτης θα πρέπει να προσκομίσει τα κουπόνια της προσφοράς στο γραφείο εξυπηρέτησης των συνεργαζόμενων εταιριών μεταφοράς και συναρμολόγησης για να επωφεληθεί από την προσφορά.
5. Η προσφορά αφορά παράδοση και συναρμολόγηση κουζίνας σε μια διεύθυνση.
6. Η μεταφορά κουζίνας θα γίνεται εντός: δυο εργάσιμων ημερών για την Ζώνη 1, εντός 3 εργάσιμων ημερών για την Ζώνη 2 και 5 εργάσιμων ημερών για την Ζώνη 3.
7. Το ραντεβού για εγκατάσταση/συναρμολόγηση της κουζίνας θα γίνεται αφού έχουν παραληφθεί όλα τα προϊόντα κουζίνας από τον πελάτη - Ζώνη 1 εντός 5 εργάσιμων και Ζώνες 2 & 3 κατόπιν συνεννόησης με την συνεργαζόμενη εταιρία συναρμολόγησης.
8. Η υπηρεσία εγκατάστασης κουζίνας δεν αναλαμβάνει υδραυλικά και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις.
9. Δεν περιλαμβάνεται το κόστος αποξήλωσης.
10. Ισχύει για εγκαταστάσεις που θα γίνουν έως 30/9/2018.
11. Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια, οι πελάτες θα λαμβάνουν μόνο πιστωτικό σημείωμα.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: