Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στην ιστοσελίδα μας. Αν συνεχίσετε χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, συμφωνείτε να λαμβάνετε όλα τα cookies από την ιστοσελίδα IKEA Κύπρου
Καλώς ήλθατε στην IKEA


Όροι & Προϋποθέσεις

Με την αγορά κρεβατιού, κρεβατιού-επισκέπτη, κουκέτας, κρεβατιού-σοφίτας, βάσης στρώματος και ενός στρώματος, η έκπτωση 20% υπολογίζεται στην αξία του στρώματος που έχει αγοραστεί στην ίδια απόδειξη. Στην περίπτωση αγοράς δύο στρωμάτων με κουκέτα ή κρεβάτι επισκέπτη η έκπτωση 20% υπολογίζεται στην αξία των δύο στρωμάτων που έχουν αγοραστεί στην ίδια απόδειξη και αφορούν στην κουκέτα ή στο κρεβάτι-επισκέπτη.

Με την αγορά κρεβατιού, κρεβατιού-σοφίτας, βάσης στρώματος και δύο ή παραπάνω στρωμάτων η έκπτωση 20% θα δίνεται στο στρώμα με την μεγαλύτερη αξία. Σε περίπτωση που τα δύο ή περισσότερα στρώματα έχουν ίση αξία η έκπτωση θα ισχύει μόνο για το ένα στρώμα.

Για αγορές που πραγματοποιούνται στο ΙΚΕΑ e-shop, ημερομηνία αγοράς θεωρείται η ημερομηνία παραγγελίας (και όχι τιμολόγησης). Για να ισχύει η ενέργεια πρέπει η ημερομηνία παραγγελίας να είναι εντός χρονικού ορίου, για το οποίο ισχύει η προσφορά. Η προσφορά δεν ισχύει για αγορές από το τμήμα ευκαιριών.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: