Καλώς ήλθατε στην IKEA
FLOALT πάνελ φωτισμού LED ασύρματου ελέγχου, 103.029.69 [1]
FLOALT πάνελ φωτισμού LED ασύρματου ελέγχου, 103.029.69 [2]
FLOALT πάνελ φωτισμού LED ασύρματου ελέγχου, 103.029.69 [3]
FLOALT πάνελ φωτισμού LED ασύρματου ελέγχου, 103.029.69 [4]
FLOALT πάνελ φωτισμού LED ασύρματου ελέγχου, 103.029.69 [5]
FLOALT πάνελ φωτισμού LED ασύρματου ελέγχου, 103.029.69
Πληροφορίες Προϊόντος

Το πάνελ φωτισμού φωτίζει τους πιο σκοτεινούς χώρους του σπιτιού σας. Συνδέστε ένα ή περισσότερα και ρυθμίστε το φως από το τηλεχειριστήριο ή το smartphone σας. Αυξομειώστε την ένταση και δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για χαλάρωση ή εργασία.

Διαστάσεις Προϊόντος

Προκαθορισμένη φωτεινή ροή: 2800 lm
Προκαθορισμένη θερμοκρασία χρώματος: 2700 K
Πλάτος: 60 cm
Ύψος: 60 cm
Πάχος: 4 cm
Ισχύς: 34 W

Διαστάσεις Συσκευασίας

Ποσότητα: 1
Μήκος: 71 cm
Πλάτος: 61 cm
Ύψος: 5 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 4.73 kg
Μεικτό βάρος: 5.47 kg
Ακαθάριστος όγκος: 19.3 l

Υλικά

Βραχίονας στήριξης/ Πλαίσιο:
Αλουμίνιο, Ηλεκτροστατική βαφή 'Οψη:
Πολυστυρενικό πλαστικό

Σύνοψη

Το πάνελ φωτισμού φωτίζει τους πιο σκοτεινούς χώρους του σπιτιού σας. Συνδέστε ένα ή περισσότερα και ρυθμίστε το φως από το τηλεχειριστήριο ή το smartphone σας. Αυξομειώστε την ένταση και δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για χαλάρωση ή εργασία.

Τι είναι καλό να γνωρίζετε

Αυτό το προϊόν δίνει τη δυνατότητα ασύρματης ρύθμισης της έντασης του φωτός. Με τον «Έξυπνο» φωτισμό ΙΚΕΑ μπορείτε να ρυθμίσετε τον φωτισμό σας χωρίς να κάνετε εγκατάσταση στην παροχή. Το πάνελ φωτισμού LED δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ενσύρματους ροοστάτες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με τα προϊόντα «Έξυπνου» φωτισμού IKEA. Μπορεί να τοποθετηθεί στην οροφή ή στον τοίχο. Το τηλεχειριστήριο και ο μετασχηματιστής TRÅDFRI περιλαμβάνονται και είναι εύκολα στη χρήση. Συμπληρώστε με το καλώδιο παροχής ρεύματος ANSLUTA (πωλείται χωριστά), αν δε θέλετε εγκατάσταση στην παροχή ρεύματος. Συμπληρώστε με το ενδιάμεσο καλώδιο σύνδεσης ANSLUTA (πωλείται χωριστά), αν θέλετε να συνδέσετε περισσότερα πάνελ φωτισμού LED. Ενσωματωμένος φωτισμός LED με διάρκεια περίπου 25.000 ώρες. Η θερμοκρασία χρώματος μπορεί να αλλάξει μεταξύ 2200 Kelvin (θερμό), 2700 Kelvin (θερμό λευκό) και 4000 Kelvin (ψυχρό λευκό). Το τηλεχειριστήριο έχει μέγιστο εύρος 10 μέτρων αν δεν παρεμποδίζεται από κάποιο τοίχο. Οι μπαταρίες συμπεριλαμβάνονται και διαρκούν περίπου 2 χρόνια. Ένας μαγνήτης σάς διευκολύνει να στερεώσετε το τηλεχειριστήριο στον επίτοιχο βραχίονα. Κατανάλωση ενέργειας: 99,28 kWh/έτος, αν το πάνελ φωτισμού LED ανάβει για έως και 8 ώρες/ημέρα. Κατανάλωση ενέργειας σε κατάσταση αναμονής: 0,5W. Σε ορισμένες χώρες η ηλεκτρολογική εγκατάσταση μπορεί να γίνει μόνο από έναν εξουσιοδοτημένο ηλεκτρολόγο. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE.

Σχεδιαστής

IKEA OF SWEDEN

Πλεονεκτήματα

Με ένα πάνελ «έξυπνου» φωτισμού LED μπορείτε να προσαρμόσετε τον φωτισμό σας σε διάφορες δραστηριότητες, όπως για παράδειγμα ένα θερμότερο φως για το δείπνο και ένα πιο φωτεινό, ψυχρό φως για την εργασία.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο TRÅDFRI για να ρυθμίζετε έως και 10 πάνελ φωτισμού LED, λαμπτήρες LED ή πόρτες με φωτισμό LED με τον ίδιο τρόπο - ρυθμίστε την ένταση, ανάψτε, σβήστε και αλλάξτε από θερμό σε ψυχρό φωτισμό σε 3 βήματα.
Προσθέτοντας την πύλη δικτύου και την εφαρμογή TRÅDFRI, μπορείτε να δημιουργήσετε ομάδες από πηγές φωτός και να τις ρυθμίζετε με διαφορετικούς τρόπους.Κατεβάστε την εφαρμογή TRÅDFRI δωρεάν μέσω του Google Play ή του App Store, ανάλογα με τη συσκευή που έχετε.
Μια ιδανική επιλογή όταν δεν έχετε αρκετό φυσικό φως στο σπίτι ή στο γραφείο.

πάνελ φωτισμού LED ασύρματου ελέγχου

FLOALT

€ 139,00
695 πόντους επιβράβευσης
Κερδίστε περισσότερα ως μέλος της οικογένειας IKEA FAMILY
Πληροφορίες Ενεργειακής Κλάσης
Energy Label of: FLOALT πάνελ φωτισμού LED ασύρματου ελέγχου, 103.029.69
Η τιμή αναφέρεται στο συγκεκριμένο προϊόν
Κωδικός προϊόντος: 103.029.69
Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων στο τοπικό κατάστημα σας.
Οι τιμές και τα προϊόντα μπορεί να διαφέρουν στο κατάστημα και online
Υπηρεσίες
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Συγκέντρωσης Προϊόντων

Συμπληρωματικά Προϊόντα

Συνδυάστε με:

Oι πιο πολλές αγορές αυτού του προϊόντος συνδυάζονται με:

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: