Καλώς ήλθατε στην IKEA
Για να μπορέσετε να επωφελείστε βαθμούς σε κάθε σας online αγορά θα πρέπει να ακολουθήσετε τα πιο κάτω βήματα.

Βήμα 1ο:
Αρχικά θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο site της ΙΚΕΑ κάνοντας κλικ στο link « Είσοδος/Εγγραφή» και ακολούθως θα επιλέξετε την επιλογή «Εγγραφή».

Βήμα 2ο:
Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία σας πατήστε στο εικονίδιο «Ολοκλήρωση Εγγραφής». Είναι αναγκαίο να έχετε εγγραφεί στην ιστοσελίδα μας ούτος ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε τους βαθμούς IKEAFAMILY για τις online αγορές σας.

Βήμα 3ο:
Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή σας θα σας αποσταλεί στο email σας ένα καινούριο mail που θα σας ζητά να κάνετε ενεργοποίηση του λογαριασμού σας κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο link.

Βήμα 4ο:
Έπειτα επιστρέφετε στο site της IKEA (www.ikea.com.cy) και πληκτρολογήστε το e-mail σας όπως και τον κωδικό πρόσβασης που επιλέξατε στη φόρμα εγγραφής.

Βήμα 5ο:
Αφού κάνετε login επιλέξτε το link «O Λογαριασμός μου» και θα σας εμφανίσει την παραπάνω σελίδα. Μπορείτε να συνδέσετε την IKEA FAMILY κάρτα με το IKEA SITE πατώντας το link «Πάτα εδώ»(κάτω αριστερά).

Βήμα 6ο:
Θα σας εμφανιστεί η επιλογή για το αν είστε ήδη μέλος του ΙΚΕΑ FAMILY ή αν είστε νέο μέλος. Αν είστε ήδη μέλος κάνετε κλικ στην αντίστοιχη επιλογή και σας εμφανίζει αυτόματα το κινητό σας τηλέφωνο.

Βήμα 7ο:
Αφού βεβαιωθείτε ότι είναι σωστό θα κάνετε κλικ στην επιλογή «Ολοκλήρωση Εγγραφής». Έπειτα θα λάβετε ένα SMS στο κινητό σας με τον κωδικό επιβεβαίωσης και θα τον πληκτρολογήσετε στο αντίστοιχο κουτάκι και θα κάνετε κλικ στην επιλογή «Ολοκλήρωση Εγγραφής».

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: