Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στην ιστοσελίδα μας. Αν συνεχίσετε χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, συμφωνείτε να λαμβάνετε όλα τα cookies από την ιστοσελίδα IKEA Κύπρου
Καλώς ήλθατε στην IKEA
BROGRUND σετ ντους με θερμοστατικό μείκτη, 203.425.35 [1]
BROGRUND σετ ντους με θερμοστατικό μείκτη, 203.425.35 [2]
BROGRUND σετ ντους με θερμοστατικό μείκτη, 203.425.35 [3]
BROGRUND σετ ντους με θερμοστατικό μείκτη, 203.425.35
Πληροφορίες Προϊόντος

Δείτε περισσότερα

Διαστάσεις Προϊόντος

Απόσταση κέντρου σύνδεσης: 150 mm
Διάμετρος τηλεφώνου ντους: 90 mm
Διάμετρος κεφαλής ντους: 200 mm
Μήκος σπιράλ ντους: 1500 mm
Πλάτος: 300 mm
Βάθος: 570 mm
Ύψος: 1170 mm

Διαστάσεις Συσκευασίας

Ποσότητα: 1
Μήκος: 86 cm
Πλάτος: 34 cm
Ύψος: 11 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 5.71 kg
Μεικτό βάρος: 7.28 kg
Ακαθάριστος όγκος: 32.0 l

Υλικά

Εσωτερικό περίβλημα τηλεφώνου ντους/ Εσωτερικό περίβλημα κεφαλής ντους/ Mετωπική πλάκα:
Ακεταλικό πλαστικό Εξωτερικό περίβλημα τηλεφώνου ντους/ Εξωτερικό περίβλημα κεφαλής ντους:
Πλαστικό ABS, Επιχρωμιωμένο Μπεκ:
Συνθετικό καουτσούκ Εσωτερικός σωλήνας:
Σιλικόνη Εξωτερικός σωλήνας:
Ανοξείδωτο ατσάλι Σωλήνας:
Ορείχαλκος, Επιχρωμιωμένο Εξάρτημα ράγας:
Ατσάλι, Ψευδάργυρος, Επιχρωμιωμένο Σώμα:
Πολυαμιδικό πλαστικό Περίβλημα θερμοστάτη/ Λαβή:
Ψευδάργυρος, Επιχρωμιωμένο

Σύνοψη

Δείτε περισσότερα

Τι είναι καλό να γνωρίζετε

Περιλαμβάνονται ροδέλες αντιστάθμισης πίεσης με την κεφαλή ντους/τηλέφωνο ντους. Η κεφαλή ντους διατίθεται με λειτουργία κανονικής ροής και το τηλέφωνο ντους διατίθεται με λειτουργίες κανονικής ροής, δυνατής ροής και συνδυασμό κανονικής/δυνατής ροής. Ξεχωριστοί διακόπτες ροής και θερμοκρασίας. Σταθερά κέντρα εισόδου 150 mm. Περιλαμβάνονται τα εξαρτήματα στερέωσης στον τοίχο. Ο θερμοστατικός μείκτης έχει προ-ρυθμιστεί σε μία θερμοκρασία ασφαλείας 38°C. Καθώς οι συνθήκες λειτουργίας σε κάθε σύστημα παροχής διαφέρουν, μπορεί να χρειαστεί να προσαρμόσετε τον μείκτη σύμφωνα με τις οδηγίες λειτουργίας και εγκατάστασης. Μπορείτε να παρακάμψετε τη θερμοκρασία ασφαλείας πατώντας το κουμπί παράκαμψης. Ο θερμοστατικός μείκτης ντους μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συστήματα υψηλής πίεσης. Δοκιμασμένος ότι αντέχει μία μέγιστη πίεση 10 bar (1000 kPa). Συνιστώμενη πίεση λειτουργίας: 1 - 5 bar (100 kPa - 500 kPa). Μέγιστη θερμοκρασία του συστήματος ζεστού νερού 80°C. Συνιστώμενη θερμοκρασία ζεστού νερού: 60°-65°C. Συνιστώμενη θερμοκρασία κρύου νερού: 10-15°C. Το τηλέφωνο ντους καταναλώνει 8 λίτρα νερού/λεπτό και η κεφαλή ντους καταναλώνει 9,5 λίτρα νερού/λεπτό.

Σχεδιαστής

IKEA OF SWEDEN

Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες

Όλα τα σπιράλ ντους μας είναι κατασκευασμένα από ασφαλή υλικά και δεν περιέχουν PVC.

Πλεονεκτήματα

10 χρόνια δωρεάν εγγύηση για τον μείκτη και περιορισμένη εγγύηση στα υπόλοιπα μέρη. Διαβάστε για τους όρους στο φυλλάδιο της εγγύησης.Η λειτουργία κανονικής ροής της κεφαλής ντους καλύπτει ομοιόμορφα όλο το σώμα προσφέροντας μία χαλαρωτική αίσθηση βροχής.
Αυτό το τηλέφωνο ντους με λειτουργία κανονικής ροής καλύπτει ομοιόμορφα όλο το σώμα για μια χαλαρωτική εμπειρία ντους.Η λειτουργία δυνατής ροής ενισχύει τη δύναμη του νερού ώστε να ξεβγάζετε τα μαλλιά σας με ευκολία.
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κανονική και δυνατή ροή ή να τις συνδυάσετε και να έχετε τα πλεονεκτήματα και των δύο λειτουργιών.Μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε το ύψος του τηλεφώνου ντους, χάρη στον ευέλικτο βραχίονα στερέωσης στη ράγα.
Η κεφαλή του ντους καθαρίζεται εύκολα τρίβοντας τα ακροφύσια από καουτσούκ.Ένα κουμπί ασφαλείας 38°C εμποδίζει το νερό να θερμανθεί πολύ, ώστε να μην καείτε. Μπορείτε να φτάσετε σε πιο υψηλές θερμοκρασίες πιέζοντας το κουμπί παράκαμψης στον ρυθμιστή θερμοκρασίας.
Ο μείκτης ντους έχει ένα χαρακτηριστικό «κρύο άγγιγμα». Χάρη στην τεχνολογία anti-scald, η επιφάνεια του μείκτη δε θερμαίνεται ποτέ και είναι πάντα ασφαλής στην αφή.Το ενσωματωμένο ράφι στον μείκτη ντους είναι ιδανικό για όλα τα ψηλά μπουκάλια σαμπουάν που συχνά είναι δύσκολο να αποθηκευτούν στο ντους.
Μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 30% νερό και ενέργεια, καθώς η κεφαλή και το τηλέφωνο ντους διαθέτουν μία ειδική ροδέλα εξοικονόμησης νερού και ενέργειας.

σετ ντους με θερμοστατικό μείκτη

BROGRUND

€ 179,00
895 πόντους επιβράβευσης
Κερδίστε περισσότερα ως μέλος της οικογένειας IKEA FAMILY
Η τιμή αναφέρεται στο συγκεκριμένο προϊόν
Κωδικός προϊόντος: 203.425.35
Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων στο τοπικό κατάστημα σας.
Οι τιμές και τα προϊόντα μπορεί να διαφέρουν στο κατάστημα και online
Υπηρεσίες
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Συγκέντρωσης Προϊόντων

Συνδυάστε με:

Oι πιο πολλές αγορές αυτού του προϊόντος συνδυάζονται με:

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: