Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
TRADFRI, πύλη δικτύου, 203.378.07

TRADFRI πύλη δικτύου

203.378.07

€ 39,99
200 πόντους επιβράβευσης
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Ύψος: 45 mm
Διάμετρος: 110 mm
Μήκος καλωδίου: 1.80 m
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 21 cm
Πλάτος: 16 cm
Ύψος: 7 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.27 kg
Μεικτό βάρος: 0.46 kg
Ακαθάριστος όγκος: 2.3 l
Υλικό
Υλικό
Πλαστικό πολυανθρακικό/ABS
Σύνοψη
Σύνοψη
Δε βρέθηκαν αποτελέσματα
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή TRÅDFRI χρειάζεται η πύλη δικτύου TRÅDFRI. Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή μέσω του Google Play ή του App Store, ανάλογα με την κινητή σας συσκευή. Η εφαρμογή TRÅDFRI λειτουργεί με Android (τουλάχιστον KitKat 4.4 ή Lollipop 5.0) και iOS (τουλάχιστον iOS 8). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με τα προϊόντα «Έξυπνου» φωτισμού IKEA. Για να χρησιμοποιήσετε την πύλη δικτύου θα πρέπει να έχετε σύνδεση στο internet. Χρησιμοποιήστε το καλώδιο ethernet που περιλαμβάνεται για να συνδέσετε την πύλη δικτύου σας στο ίντερνετ. Κρυφή διαχείριση καλωδίων για καλώδια ethernet και καλώδια παροχής ρεύματος. Ενημερώνουμε διαρκώς την εφαρμογή TRÅDFRI με περισσότερες λειτουργίες και δυνατότητες.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA of Sweden
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Απαιτείται ειδική διαχείριση των αποβλήτων. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές της περιοχής σας.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Με την πύλη δικτύου και την εφαρμογή TRÅDFRI μπορείτε να ελέγξετε κάθε πηγή φωτός χωριστά και να δημιουργήσετε διαφορετικούς τύπους ρυθμίσεων του φωτός. Ρυθμίστε την ένταση, ανάψτε, σβήστε και αλλάξτε από ζεστό σε ψυχρό φωτισμό, όπως σας αρέσει.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πύλη δικτύου και την εφαρμογή TRÅDFRI για να δημιουργήσετε ομάδες από πηγές φωτός τις οποίες θα ρυθμίζετε με διαφορετικούς τρόπους.