Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στην ιστοσελίδα μας. Αν συνεχίσετε χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, συμφωνείτε να λαμβάνετε όλα τα cookies από την ιστοσελίδα IKEA Κύπρου.
Καλώς ήλθατε στην IKEA

Σχεδιαστής Ντουλάπας PAX

 

Δημιουργήστε τη δική σας ντουλάπα!

Οι καλύτερες ντουλάπες για τον καθένα είναι αυτές που εσείς οι ίδιοι σχεδιάζετε. Με τον Σχεδιαστή Ντουλάπας PAX, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ντουλάπα με συρόμενες ή ανοιγόμενες πόρτες που είναι κατάλληλη για σας. Το σύστημα PAX σας επιτρέπει να συνδυάσετε  μεμονωμένες λύσεις ανάλογα με το μέγεθος που ταιριάζει στο χώρο σας - είναι ο πιο προσιτός και κατάλληλος τρόπος να δημιουργήσετε την δικής σας εντοιχισμένη ντουλάπα. Στη συνέχεια μπορείτε να αποφασίσετε πώς θα οργανώσετε το εσωτερικό της ντουλάπας σας. Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία από ράφια, συρτάρια και άλλα εσωτερικά εξαρτήματα. Μπορείτε να σχεδιάσετε μόνοι σας την γκαρνταρόμπα σας με την εφαρμογή Σχεδιαστής Ντουλάπας PAX. Οι πόρτες και οι σκελετοί υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη και χρώματα και επίσης οι ντουλάπες PAX έχουν 10-χρόνια εγγύηση ποιότητας. 
  
Αν αυτή είναι η πρώτη σας φορά που χρησιμοποιείτε τον Σχεδιαστή Ντουλάπας PAX, σας συνιστούμε να δαπανήσετε 5-10 λεπτά για να διαβάσετε το εγχειρίδιο χρήσης. 
Θα σας δώσει χρήσιμες συμβουλές και ιδέες για το πώς να πλοηγηθείτε και να χρησιμοποιήσετε τον σχεδιαστή για να δημιουργήσετε την ντουλάπα των ονείρων σας.

Ο Οδηγός χρήσης είναι αρχείο PDF που ανοίγει σε ξεχωριστή σελίδα και για να τα ανοίξετε χρειάζεστε το Adobe Reader.

Για να δείτε τον οδηγό χρήσης, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο. 
  
Οδηγός Χρήσης Σχεδιαστή Ντουλάπας PAX 
  
Η εγκατάσταση της εφαρμογής είναι πολύ απλή και χρειάζεται μόλις λίγα λεπτά.

Για οδηγίες για το πως θα εγκαταστήσετε την εφαρμογή, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο. 

Οδηγίες Εγκατάστασης εφαρμογής Σχεδιαστή Ντουλάπας PAX 
  
Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Σχεδιαστή Ντουλάπας PAX  θα πρέπει να την κατεβάσετε από εδώ και να κάνετε εγκατάσταση στον προσωπικό σας υπολογιστή. 
  
Σχεδιαστής Ντουλάπας PAX 
  
  
Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος:

1 GHz ισοδύναμο ή ταχύτερο
32MB κάρτα γραφικών
Ανάλυση οθόνης 1024 x 768 
Ευρυζωνική σύνδεση στο διαδίκτυο 
  
Λειτουργικά συστήματα:

Windows XP SP2 ή νεότερη έκδοση 

 
 

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: