Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στην ιστοσελίδα μας. Αν συνεχίσετε χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, συμφωνείτε να λαμβάνετε όλα τα cookies από την ιστοσελίδα IKEA Κύπρου.
Καλώς ήλθατε στην IKEA

Με τα παιδιά στην ΙΚΕΑ

 
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Με τα παιδιά στην ΙΚΕΑ  

     
Στην ΙΚΕΑ σας προσφέρουμε χώρους δωρεάν στάθμευσης, ενώ έχουμε προβλέψει επιπλέον, ειδικά διαμορφωμένες θέσεις για οικογένειες με παιδιά. Τα παιδιά απολαμβάνουν το παιχνίδι στη Småland, τον δωρεάν επιτηρούμενο παιδότοπό μας. Όλο και κάποια δραστηριότητα θα ετοιμάζουμε έξω από τον παιδότοπο, γι’ αυτό φροντίστε να παρακολουθείτε τις ηχητικές ανακοινώσεις μέσα στο κατάστημα.

Αν θέλετε να μαθαίνετε νέα για τις δραστηριότητές μας, μπορείτε να ενημερώνεστε μέσα από την ιστοσελίδα μας. Επιλέγετε το κατάστημα που σας εξυπηρετεί και έπειτα «Δραστηριότητες και νέα του καταστήματος».

Χρησιμοποιήστε ελεύθερα τα παιδικά καροτσάκια που θα βρείτε στην είσοδο του καταστήματος. Η μαμά βρίσκει τα απαραίτητα για τη φροντίδα του μωρού στους ειδικούς χώρους βρεφονηπιακής φροντίδας που βρίσκονται στην είσοδο του καταστήματος και το εστιατόριο.

Απολαύστε νόστιμες λιχουδιές κάνοντας ένα γευστικό διάλειμμα στο εστιατόριό μας οποιαδήποτε στιγμή, ενώ τα παιδιά παίζουν σε ειδικά οριοθετημένο χώρο.

Όσο για το φαγητό, μην ανησυχείτε. Έχουμε προβλέψει εμείς για εσάς! 
Μισή ποσότητα-μισή τιμή για το παιδικό γεύμα και δωρεάν βρεφική τροφή για όλα τα μωράκια κάτω των 12 μηνών, ενώ εσείς απολαμβάνετε το γεύμα σας στο εστιατόριό μας. Για τους προνοητικούς, έχουμε προβλέψει φούρνο μικροκυμάτων που θα βρείτε στο εστιατόριο, για να μπορείτε να ζεστάνετε το φαγητό ή το γάλα του μωρού σας. Επίσης, θα βρείτε σαλιάρες για να μη λερωθεί το μωράκι σας και παιδικά σερβίτσια φαγητού. 
   
     

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: