Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στην ιστοσελίδα μας. Αν συνεχίσετε χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, συμφωνείτε να λαμβάνετε όλα τα cookies από την ιστοσελίδα IKEA Κύπρου.

 

Ανακοινώθηκαν οι νικητές του 2ου Παγκόσμιου Διαγωνισμού Ζωγραφικής Λούτρινων Παιχνιδιών ΙΚΕΑ


Παιδιά από όλο τον κόσμο σχεδίασαν τη νέα συλλογή λούτρινων παιχνιδιών ΙΚΕΑ στο πλαίσιο της ενέργειας «Τα παιδιά σχεδιάζουν για καλό σκοπό» με επίκεντρο τα δικαιώματα του παιδιού στο παιχνίδι.


Η ΙΚΕΑ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κάλεσε τα παιδιά να ζωγραφίσουν το λούτρινο παιχνίδι των ονείρων τους και να δημιουργήσουν μια ειδική περιορισμένη συλλογή λούτρινων παιχνιδιών ΙΚΕΑ.
Αυτή τη φορά, συμμετείχαν πάνω από 52.000 παιδιά, με υπέροχα και πολύ δημιουργικά σχέδια, γεμάτα φαντασία!

Οι ζωγραφιές που επιλέχθηκαν θα αποτελέσουν μια νέα περιορισμένη συλλογή λούτρινων παιχνιδιών ΙΚΕΑ που θα παρουσιαστεί το Νοέμβριο του 2016. Για κάθε λούτρινο παιχνίδι που θα πωλείται στα καταστήματα ΙΚΕΑ το διάστημα 20/11-24/12/2016, το ΙΚΕΑ Foundation θα δωρίζει 1 ευρώ για τη στήριξη των δικαιωμάτων των παιδιών στο παιχνίδι, σε μερικές από τις πιο ευάλωτες περιοχές του πλανήτη.

Δείτε παρακάτω τις 10 ζωγραφιές που επιλέχθηκαν από την κριτική επιτροπή:
 

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ:

ΙΚΕΑ Social Media