Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στην ιστοσελίδα μας. Αν συνεχίσετε χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, συμφωνείτε να λαμβάνετε όλα τα cookies από την ιστοσελίδα IKEA Κύπρου.


Όροι και κανονισμοί

1. Περίοδος προσφοράς: 1/10/2016 έως 31/10/2016
2. Η προσφορά ισχύει μόνο για μέλη του προγράμματος ΙΚΕΑ Family, για προϊόντα που συμπεριλαμβάνονται στο έντυπο παραγγελίας της κουζίνας, έχουν αξία άνω των 1.500€ (τελικό ποσό πληρωμής) και έχουν πληρωθεί σε μία απόδειξη αγοράς.
3. Απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας ΙΚΕΑ Family.
4. Η προσφορά ισχύει μόνο για αγορές στο κατάστημα ΙΚΕΑ.
5. Για το 10% της αξίας των αγορών τους, οι καταναλωτές θα παραλαμβάνουν κουπόνι το οποίο μπορούν να εξαργυρώσουν από την επόμενη ημέρα της αγοράς τους, έως και τις 30 Νοεμβρίου 2016.
6. Το κουπόνι δεν μπορεί να εξαργυρωθεί για αγορές υπηρεσιών, δωροκάρτας, στη Σουηδική αγορά τροφίμων, στο καφέ εξόδου ή στο εστιατόριο.
7. Το κουπόνι δεν μπορεί να εξαργυρωθεί με μετρητά. Η εξαργύρωση του κουπονιού πρέπει να γίνει σε μία συναλλαγή στο κατάστημα ΙΚΕΑ ή στο ΙΚΕΑ e-shop, η αξία της οποίας θα πρέπει να είναι ίση ή μεγαλύτερη της αξίας του κουπονιού.
8. Επιστροφές προϊόντων για τις οποίες εκδόθηκε κουπόνι προσφοράς κατά την αγορά τους θα γίνονται μόνο με την έκδοση πιστωτικού σημειώματος και επίσης θα γίνεται αναπροσαρμογή στην αξία του κουπονιού.
9. Για προϊόντα, η αγορά των οποίων έγινε με κουπόνι που εκδόθηκε κατά την προωθητική ενέργεια και επιστραφούν εντός 40 ημερών, εκδίδεται κουπόνι ισόποσης αξίας με την έκπτωση που αναλογεί στο συγκεκριμένο/α προϊόν/προϊόντα. Για την αξία του προϊόντος ή των προϊόντων μετά την έκπτωση εκδίδεται πιστωτικό σημείωμα.
10. Δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ:

ΙΚΕΑ Social Media