Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στην ιστοσελίδα μας. Αν συνεχίσετε χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, συμφωνείτε να λαμβάνετε όλα τα cookies από την ιστοσελίδα IKEA Κύπρου.
Φωτισμός LED
 
LED - Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΦΩΤΙΣΜΟ
 
Από σήμερα φωτίζουμε μόνο με φωτισμό LED.
Στην ΙΚΕΑ πιστεύουμε με όλη μας την καρδιά στο φωτισμό LED. Για αυτό και αποφασίσαμε από τον Σεπτέμβριο του 2015, να προχωρήσουμε μόνο με αυτόν.

Γιατί αυτή η αλλαγή; Επειδή η τεχνολογία LED χρησιμοποιεί 85% λιγότερη ενέργεια και οι λαμπτήρες LED διαρκούν 20 φορές περισσότερο από τους συμβατικούς λαμπτήρες πυρακτώσεως.

Με την τεχνολογία LED εξοικονομούμε χρήματα και ενέργεια και ζούμε μια πιο βιώσιμη ζωή στο σπίτι.


 
ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕ LED, ΕΝΑ ΒΙΩΣΙΜΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
 
Ο φωτισμός LED είναι μια επανάσταση στο σχεδιασμό. Αλλά είναι ταυτόχρονα και μια επανάσταση στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Ο φωτισμός LED χρησιμοποιεί 85% λιγότερη ενέργεια από τους συμβατικούς λαμπτήρες πυρακτώσεως. Έτσι, αν αντικαταστήσετε όλους τους λαμπτήρες του σπιτιού σας με λαμπτήρες LED, μπορείτε να μειώσετε τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος και να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα για άλλα πράγματα.
 

 
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ένας λαμπτήρας LED έχει διάρκεια ζωής μέχρι και 20 χρόνια. Ένας συμβατικός λαμπτήρας πυρακτώσεως, έχει διάρκεια ζωής μόνο έναν χρόνο. Έτσι, αν αλλάξετε μια φορά όλους τους λαμπτήρες στο σπίτι σας, δεν θα χρειαστείτε ποτέ ξανά εκείνο το συρτάρι που χρησιμοποιούσατε για να αποθηκεύετε ανταλλακτικούς λαμπτήρες.

Ακόμα θα μπορέσετε να κρύψετε και το σκαλάκι που έχετε για την αλλαγή λαμπτήρων, για τουλάχιστον 2 δεκαετίες!
 
 
Στην ΙΚΕΑ θέλουμε να κάνουμε πιο εύκολη την επιλογή για έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής στο σπίτι. Και ο φωτισμός LED, το πετυχαίνει. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να αλλάξετε μερικούς λαμπτήρες και κάποια φωτιστικά.

Δείτε εδώ τα προϊόντα του τμήματος Φωτισμού ΙΚΕΑ.
 

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ:

ΙΚΕΑ Social Media