Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στην ιστοσελίδα μας. Αν συνεχίσετε χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, συμφωνείτε να λαμβάνετε όλα τα cookies από την ιστοσελίδα IKEA Κύπρου.
Καλώς ήλθατε στην IKEA
Δωρεάν μεταφορά Ιανουάριος 2017

  1. Όροι και κανονισμοί:
  1. Η δωρεάν μεταφορά ισχύει για παραγγελίες μέσω διαδικτύου από το ΙΚΕΑ e-shop από 01/01/2017 μέχρι 15/01/2017 και για αγορές από το κατάστημα IKEA από 03/01/2017 μέχρι 15/01/2017.
  2. Η προσφορά ισχύει για αγορές άνω των 300€ (καθαρό ποσό απόδειξης) σε μία απόδειξη.
  3. Η προσφορά ισχύει για προϊόντα που είναι διαθέσιμα στο κατάστημα κατά την ημέρα της παραγγελίας / αγοράς.
  4. Η δωρεάν μεταφορά αφορά παράδοση αγορών σε μία διεύθυνση ανά συναλλαγή.
  5. Η μεταφορά στο σπίτι θα γίνεται από τη συνεργαζόμενη εταιρία μεταφοράς LCC Logistics ή από την ACS Couriers για online παραγγελίες από το ΙΚΕΑ e-shop, το αργότερο σε 5 εργάσιμες μέρες μετά την παραγγελία / αγορά. 
  6. Οι πελάτες οι οποίοι κάνουν αγορές στο κατάστημα από τα τμήματα Οικιακού Εξοπλισμού και από το Τμήμα Ευκαιριών θα πρέπει να συσκευάζουν τα προϊόντα οι ίδιοι και με δική τους ευθύνη, ούτως ώστε να διασφαλίζεται η ασφαλής μεταφορά των προϊόντων τους.
  7. Οι πελάτες οι οποίοι κάνουν αγορές επίπλων από το Τμήμα Ευκαιριών, θα πρέπει να αποσυναρμολογούν και να συσκευάζουν τα προϊόντα οι ίδιοι και με δική τους ευθύνη, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ασφαλής μεταφορά των προϊόντων τους.
  8. Η δωρεάν μεταφορά δεν ισχύει για αγορές από την Σουηδική αγορά τροφίμων.
  9. Δεν μπορεί να γίνει ανταλλαγή της προσφοράς με μετρητά.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: