Καλώς ήλθατε στην IKEA

Όροι και κανονισμοί:

1. Περίοδος προσφοράς: 01/10/2018 έως 14/10/2018. Οι πελάτες θα παραλαμβάνουν κουπόνι 10% της αξίας των αγορών που θα πραγματοποιηθούν στο κατάστημα IKEA και για παραγγελίες μέσω του ΙΚΕΑ e-shop (εξαιρούνται τα μεταφορικά).

2. Η προσφορά ισχύει για προϊόντα που είναι διαθέσιμα στο κατάστημα κατά την ημέρα της παραγγελίας/αγοράς.

3. Οι πελάτες θα μπορούν να εξαργυρώσουν το κουπόνι 10% από την επόμενη ημέρα της αγοράς τους, έως και τις 30/11/2018.

4. Για παραγγελίες μέσω του ΙΚΕΑ e-shop, το κουπόνι θα αποστέλλεται σε ηλεκτρονική μορφή, μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

5. Επιστροφές προϊόντων εντός 40 ημερών, για τις οποίες εκδόθηκε κουπόνι προσφοράς κατά την αγορά τους, θα γίνονται μόνο με την έκδοση πιστωτικού σημειώματος και επίσης θα γίνεται αναπροσαρμογή στην αξία του κουπονιού.

6. Το παρόν κουπόνι δεν μπορεί να εξαργυρωθεί σε μετρητά, για αγορές από τη Σουηδική αγορά τροφίμων, το εστιατόριο, το café εξόδου, για αγορές υπηρεσιών και δωροκάρτας.

7. Η εξαργύρωση του κουπονιού πρέπει να γίνεται σε μία συναλλαγή στο κατάστημα ΙΚΕΑ ή στο ΙΚΕΑ e-shop, η αξία της οποίας θα πρέπει να είναι ίση ή και μεγαλύτερη από την αξία του κουπονιού.

8. Η προσφορά ισχύει για αγορές και από το τμήμα ευκαιριών (AS-IS).

Η HOUSEMARKET ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα, να προβαίνει σε τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία με τον πελάτη προς επαλήθευση των ατομικών του στοιχείων και να ζητήσει οποιοδήποτε αποδεικτικό (απόδειξη αγοράς και κουπόνι).

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: